Izpārdošana

€2.59

€3.70

Iesācējs Divkāršas Iespiešanās Vibrators, Dildo G Spot Klitora Stimulators Anālais Plug Butt Plug Pieaugušo Seksa Spēles Rotaļlietas Sieviete Pāri

Pievienot atsauksmi

Ievads:

Pieredze paaugstināta uzbudinājuma un spēcīgāku erekciju ar šo silikona siksnas piestiprināts gailis un bumbiņas gredzeni.Baudīt vieglu spiedienu uz pamatnes dzimumlocekļa un mirgojošās dubultā iespiešanās no reālas zondes.

Ievietošanas ir viegli un patīkamāku, pateicoties tās sabiedrība, reāli dizainu.Tās koniskas, spilgti padoms absolventi jūsu izpildi un nedaudz izliekti, zilais vārpstas piebilst, smalkas tekstūras lai nosūtītu mugurkaula tirpšana anālais sajūtas caur savu mīļāko.

Pieteikties dāsnu summu-uz ūdens bāzes, lube, lai jūsu vārpstas un bumbiņas un stiept mazo mīlestības gredzenu pār jūsu erekciju.Pabīdiet to uz pamatnes jūsu dzimumlocekļa, lai atrastu komfortablus, saspringts nostāju, lai panāktu grūtāk un spēcīgāku erekciju.Papildu sašaurinātas un stabilitāti, stiept otro gredzenu pār jūsu sēkliniekos.

Galvenās Iezīmes:

Dubultā gailis gredzens ar reālistisku prober dubultā iespiešanās jautri

Palielina izturību par valkātāju, un prieks par uztvērēju

Spilgti galvu un strukturētas vārpstas pieauguma stimulēšana

Izgatavots no hipoalerģiska silikona ķermeņa-drošu rotaļu

Gailis gredzens stiepjas no 1.1 - 2.5 collas

Bumbu gredzens stiepjas no 1.7 - 5 inche

Izmērs:Kā parādīts attēlā(Iesācējs izmērs)

Tagi: lēti aero spieķi, lēti dzīvnieku gultas, dzimšanas diena alus kauss, dzimšanas diena somas vīriešu, lēti android jāmaksā, dzimšanas diena bumbiņas c9, dzimšanas gads anklet, dzimšanas diena bing gab, lēti gaisa filtri
Zīmola Nosaukums CZCCWD
Seksuāli Divdomīgs No
Neķītrs Attēlu No
Dzimums SIEVIETES
Vienuma Tips Piederumu Komplekts
Modeļa Numurs bdsm verdzība juguetes sexuales erotiskās rotaļlietas, seksa spēle vergu verdzība komplekts
Materiāls Silikona

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti