Izpārdošana

€64.80

€90.00

Dimanta Griešanai Maršrutētāju Bitu APS Gravēšana Bitu Frēzēšanas Izmantot CNC Machine For Wood MDF Skapis, Virtuves, Kabineta Mēbeles

Pievienot atsauksmi

Svarīgs Paziņojums

Spēcīga Pielāgot Iespējām, visiem izmēriem var izgatavot ar 4 - 6 darba dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas.Pielāgošana ir silti pieņemts, tostarp roku zīmējumu ar pareizu izmēru.

Pieteikums

Virtuves skapis, Apavu skapis, Vīna skapis, TV skapis, Wardrove un citas mēbeles.Var izmantot: MDF, masīvkoka, Finiera, Dažādu koka, Rožkoka, Mīksto un cieto koka utt.

Specifikācija

Preces Nosaukums:APS Dimanta Griešana Maršrutētāju, Bitu LBF107001-LBF10706 Apgriešana Tips:Gravēšana/Griešanai Bitu Kuteri Krāsa:Sudraba Izmērs:Dažādi Materiāls:Dimanta (APS) Iepakojumā: 1 Gab/Iepakojumā

Funkcijas

1.Izgatavots no augstas cietības APS materiālu, Nodiluma izturīgas, augstas temperatūras izturīgs, izturīgs pret koroziju. 2..Labs Dizains , Gluda Gabali, Garš instruments dzīve 3. Informācija:

Kāpēc Izvēlēties Leabon

Par Leabon

Leabon ir profesionāls ražošana un eksportētājs, kokapstrādes iekārtas un piederumi, kas atrodas pie Lunjiao pilsētā, kas pazīstama kā Ķīna kokapstrādes iekārtu un galdniecības piederumu ražošanas centrs.Paļauties uz mūsu profesionālie darbinieki, labākā vieta, un plaši kontakti šajā nozarē, mēs esam spējīgi ražot un piedāvāt pilnu konkurētspējīgu kokapstrādes rīki un piederumi, lai pasaulē klientiem.Mūsu galvenie produkti, tostarp dažādu urbumu bitu, zāģa asmeni, griešanai rīku, planer asmens, maršrutētāju bitu, slīpēšanas piederumi, elektroinstrumentus un rokas instrumentiem utt.pilnu rezerves daļas un piederumi, kokapstrāde, kokapstrādes un panelis, mēbeļu ražošana.Pielāgota piederumi un asmeņi ir apsveicami!

Mēs pārdodam kokapstrādes rīki un piederumi, kas ne tikai internetā, bet arī mūsu pašu veikalu un arī izstādi par TIFP, Vietnamwood, Woodex(Krievija) u.c.izstādēs.Pamatojoties uz mūsu augstākās kvalitātes un labāko servisu, mēs esam nodibinājuši ilgtermiņa sadarbību ar daudziem starptautiskajiem izplatītājiem un klientiem.

Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet:

1. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu.Par atmuitošanu, mēs rakstīt faktisko vērtību, par rēķinu, ja nav īpašu norādījumu no jums. 2. Jums ir pabeigt pirmo un pēdējo vārdu vismaz diviem vārdiem.Pilnu vārdu un uzvārdu ir nepieciešams. 3. Ātra piegāde.Lielākā daļa no mūsu produktiem ir akciju pieejama un var tikt piegādātas no 2 darba dienu laikā. 4. Dzīves laikā pēc pārdošanas ar profesionālu komandu!Uz visiem jautājumiem par to, uzstādīšana, apkopes, izlases galdniecības piederumi un rīki, mūsu darbinieki ir gatavi palīdzēt, vēstules, video, izmantojot e-pastu, Whatsapp, Wechat, utt.Visi jūsu ziņojumi tiks atbildēja vienas darba dienas! 5. Klienta apmierinošu ir mūsu gala mērķis.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, tas būs ļoti appreciated, ja jūs varat atstāt mums 5 zvaigznēm atsauksmes, un tas būs liels palīdzēt un braukt uz mūsu tālākai attīstībai.Ja jums ir kāda problēma vai jautājums, jūs varat arī saņemt labāku risinājumu, sazinieties ar mums tūlīt, nevis atverot strīdu vai atstājot negatīvas atsauksmes.Visas ziņas, vai arī e-pastu tiks atbildēts vienas darba dienas laikā.

Tagi: kuteris koka dzirnavas, frēzēšanas darbarīki, metāliem, nc malšanas mašīna, vīnogu griezējs mašīna, cnc router, mini frēzēšanas mašīnas koka, cnc, cnc dzirnavas machin, fi wi maršrutētāju, maršrutētājs apdare
Modeļa Numurs A06006005
Veids Woodruff Keyseat Frēzes
Diametrs 12.7 mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Creawood
krāsa Skaida
Grāds R3.0
Materiāls Dimants
Sertifikācija NAV

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti