Izpārdošana

€106.27

€111.86

Stikla Soma Mākslas Krāsainu Glazūru Botle Mājas Apdare Azure Akmens Galda Pārredzamu Podi

Pievienot atsauksmi

Pirms veicat pasūtījumu, lūdzu, pārbaudiet izmēru uzmanīgi!!!tā ir māksla, tāpēc izmērs nav liels.

1. Preces tiek nosūtītas pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu;panākt, ka lielākajā daļā valstu un reliģiju robežās no 15 līdz 30 darba dienām.

2. Mums piegāde priekšmetus, 3 darba dienu laikā (neieskaitot brīvdienas un svētku dienas) pēc saņemt maksājumu.Mēs kuģis savu adresi, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu savu adresi, lūdzu, sazinieties ar mums.

3. Ja jūs vēlaties kādu citu nosūtīšanas, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā.

1. Ja jums ir kādi qustions par vienumus, kas jums saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums uzreiz.Mēs atrisinātu tā, lai jums, cik ātri vien iespējams, ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, ko esat iegādājies, atgriešanās ir pieņemams 14 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis preces, vai nomainīt preces jums, lūdzu vērst uzmanību, ka kuģniecības un pārkraušanas maksu par atpakaļ nosūtītās preces būtu jāsamaksā ar jums.

1.Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, tāpēc, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Ja jūs neesat apmierināts jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs atrisinātu problēmu, līdz esat apmierināts.Liels paldies par jūsu palīdzību.Protams, mēs atstās pozitīvas atsauksmes par mūsu veida pircējiem.

Tagi: izvēle rokassomu, soma zilā krāsā, basketbola kartes, ziemeļvalstu vāze, Pokemon Rotaļlietas, stikla mazā vāze, zila samta maisiņš, stikla ziemeļvalstu, soma monogramma, stikla pārredzamu vāze
Stils Ziemeļvalstu
Materiāls Krāsainu Glazūru
Tēma mīlestība
Zīmola Nosaukums Pang-Q
Reģionālā Funkcija Eiropa
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti