Izpārdošana

€3.11

€3.99

Vairumtirdzniecības Riekstu Piena Filtru Maiss Pārtikas Klases Organiskās Kokvilnas Un Kaņepes Atkārtoti Lietojamiem Pārtikas Sietiņu, Lai Jogurts Siers Riekstu Piens, Tēja, Kafija

Pievienot atsauksmi

Vairumtirdzniecības Riekstu Piena Filtru Maiss Pārtikas Klases Organiskās Kokvilnas Un Kaņepes Atkārtoti Lietojamiem Pārtikas Sietiņu, Lai Jogurts Siers Riekstu Piens, Tēja, Kafija

Aizzīmju Punktiem: 1、kaņepju soma, izmanto mazāk ūdens un vairumā gadījumu aug bez pesticīdiem, tāpēc tas ir ilgtspējīgs visu dabas izvēli šajā lielgabarīta riekstu pienu, maisa.Acs soma, kas var filtrēt, riekstu pienu.Izveidot lielu partiju savu gardo mandeļu pienu (jebkuru riekstu pienu), aukstas kafijas, dīgtspēju vajadzības un vairāk, kas ir nepieciešams, lai filtrētu vai glabā!

2、Šo pārtikas produktu un sulu filtru maiss piedāvā smalku sietu dizains.Tas nozīmē, ka nav nejaušu figūru, kas peld jūsu gardu dzērienu.Jūs varat viegli pagatavot gardu piena, sulu, sieru un aukstu kafiju.

3、Viegli tīrāms, atkārtoti un izturīgs, ar noapaļotiem apakšā nav aizsērējusi vai atdalīti ar riekstu pulveris vai celulozes ražošanai.Vienkārši izskalojiet vai izskalot muti veļas mašīnā.Ātri sausas, jums tiek darīts.

4、Šiem mandeļu piena maisos, ir krāsu-bezmaksas, plastmasas, bezmaksas, bez ķīmiskām, bioloģiski, vegāns, ne-ĢMO-brīvu un BPA-free.

5、Roku darbs maisos, tīra, higiēniska, droša, videi draudzīgs, augstu kvalitāti, augstu temperatūru izturīgs, cookable, viegli tīrāms, pārstrādājams, pārtikas klases materiāli.

Funkcijas:

1.Kaņepju soma, izmanto mazāk ūdens un vairumā gadījumu aug bez pesticīdiem, tāpēc tas ir ilgtspējīgs visu dabas izvēli šajā lielgabarīta riekstu pienu, maisa.Acs soma, kas var filtrēt, riekstu pienu.Izveidot lielu partiju savu gardo mandeļu pienu (jebkuru riekstu pienu), aukstas kafijas, dīgtspēju vajadzības un vairāk, kas ir nepieciešams, lai filtrētu vai glabā!

2.Šo pārtikas produktu un sulu filtru maiss piedāvā smalku sietu dizains.Tas nozīmē, ka nav nejaušu figūru, kas peld jūsu gardu dzērienu.Jūs varat viegli pagatavot gardu piena, sulu, sieru un aukstu kafiju.

3.Viegli tīrāms, atkārtoti un izturīgs, ar noapaļotiem apakšā nav aizsērējusi vai atdalīti ar riekstu pulveris vai celulozes ražošanai.Vienkārši izskalojiet vai izskalot muti veļas mašīnā.Ātri sausas, jums tiek darīts.

4.Šie mandeļu pienu maisos, ir krāsu-bezmaksas, plastmasas, bezmaksas, bez ķīmiskām, bioloģiski, vegāns, ne-ĢMO-brīvu un BPA-free.

5.Roku darbs maisos, tīra, higiēniska, droša, videi draudzīgs, augstu kvalitāti, augstu temperatūru izturīgs, cookable, viegli tīrāms, pārstrādājams, pārtikas klases materiāli.

Parametri:

Specifikācijas: apm. 30*30 CM/12 collas*12 collas

Materiāls: kaņepju soma / organiskās kokvilnas maisiņš

Produktu Saraksts:

A: kaņepju soma *1

B: kokvilnas maisiņš *1

Tagi: gads tējas sietiņš, soma popsicle, tējas sietiņš vīriešiem, plastmasas popsicle, saldējuma iepakojums, publix tējas sietiņš, zaļās tējas sietiņš, moderns tējas sietiņš, indijas tējas sietiņš, soma saldējums
Materiāls Kokvilnas
Filtra Veids Atkārtoti Filtri

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti