Izpārdošana

€7.16

€9.68

LELINTA Jaka Vīriešiem Vējjaka Pavasara Rudens Modes Vīriešu Pelēks Zaļš Kapuci Ikdienas Jakas Vīriešu Mētelis Plānais Mētelis Outwear Pāris

Pievienot atsauksmi

Tikai roku mazgāšanai , Bez Dzelzs/Nē Mazgāšana ar Mašīnu/ Nē Hlora balināšanu / Nav Sausa tīrīšana ; Lūdzu, izlasiet manu izmēru diagrammas rūpīgi, kas var atšķirties no jūsu vietējā.Tur var būt nelielas atšķirības krāsu dēļ apgaismojuma efekts laikā fotografēšanas vai pretendentam ir monitora iestatījums.

Mēs esam Dizainers.Visiem tiem, Shaper tika izstrādāta ar mūsu menedžeri.Lai gan Mums ir tikai mazo uzņēmējdarbību,bet mēs cenšamies, lai padarītu postenis ir tieši tā, kā aprakstīts vai pat labāk.Mūsu mērķis ir panākt, lai jums ir laba pircēja pieredze mūsu veikalā.Mūsu produkti ir 100% faktisko foto,bet tur varētu būt krāsu atšķirības svārstās no cita datora ekrāna.ceru, ka u var saprast.Manuāla mērīšana būs neliela atšķirība, lūdzu, lūdzu, apstipriniet savu izmēru, pirms pirkšanas.Lūdzu, e-pastu mums, ja u ir kādas sajaukt lieluma.

mēs nevaram 100% garantija, mūsu izmēri ir piemērots ikvienam.Ja jūsu vidukļa izmērs ir starp diviem izmēriem, mēs iesakām jums izvēlēties liela izmēra.Lēmumu rūpīgi pirms pirkšanas!Ja izmērs nav piemērots jums, mēs jums piemērotu mainīt!

Mūsu darba dienas ir no pirmdienas līdz sestdienai un no 9 līdz 8pm.

prece tiks izsūtīta 48 stundu laikā.postenis nebūs izsūtīt svētdienas un Svētku dienas.

Mums ir jāpievērš uzmanība, lai jūsu, lai jūs laikā, bet, lūdzu, neuztraucieties, ja tas uzrodas vēlāk, mēs sazināsimies ar kuģniecība, lai sazinātos ar jums.

Lūdzu, sazinieties ar mums 1st ja jums ir jebkādas problēmas ar produktiem,NEVAR atvērt jebkuru strīdu vai sliktas atsauksmes pirms sazināties ar mums,lūdzu, noticiet, ka mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas jums!

Mēs Pieņemam atpakaļ, ja tur ir kaut kas nepareizi produkta un prasība jāiesniedz pirmo 7 dienu laikā pēc produkta saņemšanas.

Visas preces ir jāatgriež oriģinālajā iepakojumā, un pircējs ir atbildīgs par atdošanas.

Mēs esam atbildīgs pārdevējs,ja u ir apmierināt ar mūsu produktu un pakalpojumu,plz mūs atstāt pozitīvu atsauksmi.

Tagi: ikdienas jaka pelēkā krāsā, būris jaka, jaka pelēkā jaka, jaka pelēki svārki, vīriešu bikses jakas, jaka vīriešiem pilots, sieviešu mētelis pavasara džinsa ilgi, vīriešu jakas ar kažokādas, vīriešu jakas ga, vēja jaka pelēkā krāsā
Apdare Kabatas
Dzimums VĪRIEŠI
Materiāls Poliestera
Stils Ikdienas
Vienuma Tips Virsdrēbes & Mēteļi
Modelis Tips Raibs
Aproces Stils Parasto
Modeļa Numurs 1302011
Apkakle STĀVĒT
Kapuci
Biezums STANDARTA
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Apģērba Garums Regulāri
Atvāžamā Daļa NAV
Oderes Materiāls Poliestera
Piedurknes Stils Regulāri
Iekļaut Viena Jaka
Virsdrēbes Tips Jakas
Veids Slim

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti