Izpārdošana

€8.78

€10.98

JK GT-R77 4/0 5/0 6/0 treble āķu zvejas 7X Spēcīgu Triple Zivju Āķi Tee Āķis lodziņā treble āķis Jūras zvejas piederumi

Pievienot atsauksmi

JK T-R77 7X Spēcīgu lieljaudas Sālsūdens Treble Āķis

JK T-R77 7X Spēcīgu lieljaudas Sālsūdens Treble Āķis JK T-R77 7X Stipra ir dizaina lieljaudas sālsūdens spēle.Veidots, izmantojot ultra-izturība, augsta oglekļa tērauda, termiski apstrādāta un kaltu, lai nodrošinātu maksimālu izturību.Āķis punkti tiek ķīmiski iezīmēšanu, lai nodrošinātu pozitīvu hook-up ātrumu un paliek asas.Raksturo leņķi pamatots gredzenu malu, lai atvieglotu uzstādīšanu.Tie ir arī pārklāti ar super pretrūsas pārklājums nodrošina izturību.

Funkcijas:

- Lieljaudas 7X Spēcīgu Pasūtījuma paredzēts Āķa. - Augstas stiprības sālsūdens būvniecība. - Super pretrūsas pārklājums. - Individuāli Metinātas Vienu āķis līdzsvarots svara sadalījums un spēku. - Kalti Ultra spēku. - Ķīmiski asākām. - Leņķis pamatots malas, lai viegli uzstādīšana.

Padomi:

1. Sakarā ar dažādiem ekrāniem un apgaismojuma apstākļus, kas redzams prece var atšķirties no faktiskā izstrādājuma krāsas parādīts ekrānā.Lūdzam ņemt vērā, ka dažādās situācijās, kas var radīt zināmas neērtības. 2. Izmantot uzmanību! iepakots materiāli ir ļoti asi, sargāt no bērniem. 3. Izmantot tikai tiem paredzētajiem mērķiem. 4. Tīras un sausas zāles pēc katras lietošanas, lai ilgāk un problēmu bezmaksas programma.

Tagi: zvejas knaibles pesca, zivju zvejas rīku, sams zivis, 2 trīsvietīgas āķis, treble āķi brūna, gamakatsu mencu zvejas āķi, zivis, jeep wrangler jk, sams zvejas pārtikas, tee krekls
Izmērs katalogs 4/0 5/0 6/0
Materiāls Augsta Oglekļa Tērauda
Zīmola Nosaukums JK
Fishhook Krāsa pelēkā krāsa
Pozīcija Okeāna Zvejas Laiva
4/0 Izmēra 4gab
Veids Dzeloņstiepļu Āķis
Ar Lineālu vai Ne No
6/0 Izmēra 3PCS
Fishhook Pārklājumu super pretş rūsas pārklājumu
Forma Treble āķi
5/0 Izmēra 3PCS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti