Izpārdošana

€4.42

€5.20

10pcs/daudz 2018 Jaunu DIY Skaidrs, Atvilktņu 5. Aile Izmēri ChooseJewelry Auskari Rokassprādze, Gredzens, Dāvanu Kastes Melnu Priekšgala Gadījumā

Pievienot atsauksmi

ART. - NR.: MK-RN1320 Materiālu, grunts : 300gsm melna papīra, kartona Materiāla segums : 0.25 mm, skaidrs, pvc Noderīgu lielums ir 1cm mazāku izmēru ārā , Kā lielums mēs likts uz foto ir no lielums kārba kārba ir oufold QTY : 10 izvēles rūtiņu tikai tad , nē ir kaņepju stīgas , nē ir uzlīmju par to , ne dekorācijas, papīra.Šis stils ir akciju MĒS varam nosūtīt tos, lai uzreiz pēc tam, kad saņemsim jūsu maksājumu.MĒS esam poligrāfijas ražotne,MĒS varam pielāgot jūsu logo, lai jūs.Ja pielāgotu logo ,Lūdzu, sazinieties ar mums un nosūtīt savu logo, lai mums.Mēs dos jums labāko cenu pēc tam, kad pārbaudīta jūsu logo.

Šī saikne ir tikai custom kastē maksājumu , custom kastē minimālais pasūtījuma 1000 gab., Ja mazāk, daudzumu , lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs vietu secību .

Mēs esam Rūpnīcas Var pasūtījuma konstrukcijas, kārbas , uzlīmes, etiķetes ,Hant Frāze

Rotaslietas lodziņā un iepirkumu somas .

Lūdzu, neizvēlieties BEZMAKSAS PIEGĀDE, ja jūs vēlaties ātra piegāde !

Parasti, Bezmaksas Piegāde Piegādes laiks ir aptuveni 15-25 dienām uz Eiropas valstīm.

Uz citām valstīm, tas aizņem apmēram 15-60 dienas.

Izsekošanas saites, ķīna post piegāde : www.17track.net/index_en.shtml

Ja pasūtījums aizsardzības piegādes laiks ir gatavojas palaist ārā, lūdzu, sūtīt ziņu, lai mums uzdot paplašināšanai, un mēs esam vienisprātis ar to, ka, līdz jūs saņemsiet savu pasūtījumu .

Kastes nāk dzīvoklis, viegli montēt!

(1) elegants un vienkāršs veids, "show-off" jūsu kāzu svinības, bērnu dušas, jubilejas, utt.

(2) Aizpildiet šīs elegants kastes ar smalku dāvanu, mandeles, spilvens mincs, šokolādes un speciālo konfektes, kas var padarīt neaizmirstamu pārsteigumu saviem viesiem.

(3) Rotā ar krāsu lentas, ziedi vai uzliek personalizētas etiķetes, uzlīmes, vai piekariņi, lai atbilstu jūsu kāzu tēmu.

Tagi: valsts gredzenu kastē, kaste gredzens, auskari gadījumā etsy, akrila caurspīdīgs gredzens displejs, skaidrs, plastmasas bumbu kaste, augstas auskars organizators, acryl displejs, luxuri dāvanu kastes, melnā kaste dāvana, pērle uzglabāšana
Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas Veids Dāvanu Kastes
Vienuma Tips Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas
Modeļa Numurs MK-RN1320
Materiāls Plastmasas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti