Izpārdošana

€2.55

€5.55

1Pc Drošu Mākslas Putu Sūklis Fitnesa Nunchakus Nunchaku Bērniem Bērnu Sieviete Ķīniešu kung Fu Iesācējiem Mācību GYH

Pievienot atsauksmi

--Y20170714003

100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Materiāls: Metāls, Putas, Plastmasas

Izmērs: Kopējais garums 85cm, Diametrs: 3cm

Svars: 115g apm.

Krāsa: Sarkana, Zila, Melna, Zaļa (Ja jūs vēlaties, lai izvēlētos, lūdzu, atstāt piezīmi, kad jūs veicat pasūtījumu.Vai mēs nosūtīsim nejauši)

Tērps begainner un bērniem

Iepakojums: OPP maisā

Iepakojumā inlcude: 1*Nunchakus

PIEZĪME: lai nodrošinātu vislabāko cenas un Ērts gaisa transportu.produkts var būt mazumtirdzniecības kastē.mēs pārsaiņošana to OPP maisā.Pateicoties roku pasākums, izmērs var būt 1-4 cm kļūdas Dēļ Dažādu Monitoru, krāsu, iespējams, ir atšķirība, Jo ilgi kuģniecības prece var sabojāt tranzītā, ja prece ir bojāta, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, tieši pirms atstāj atsauksmi, paldies par jūsu sapratni,

uzmanība, ka, lai mazāk nekā $ 7,mēs piegāde pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Plus.bet ātrums ir tāds pats, ieradīsies laikā.pasūtījumi vairāk nekā $ 7 var uzskaitīt.Ja jums ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums . 1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Piegādes Laiks:15-55 dienas.pirms 60 dienām,lūdzu, neatveriet strīdu. 8.ja jums nav saņemt to laiku,lūdzu, sazinieties ar mums, lai reufnd vai sūtīt jaunu iepakojumu

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinātos ar mums, un 60 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs KOMPENSĀCIJU JAUTĀJUMU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: bo personāls, nunchuck, kung fu, bruce lee, psp ādas, vienādu ušu, personāls, nunchaku, nanchaku, taiczi vienotu
Cīņas Mākslas Stilu Kung Fu
Zīmola Nosaukums IFITU PUBO

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti