Izpārdošana

€9.79

€13.60

AC110V 220V 10M 30M 20M Zvaigžņu String Iedegas Ziemassvētku Eglītes Gaismas Vainags Apgaismojums uz kāzu Puse, Guļamistaba, Svētku Dekorēšana

Pievienot atsauksmi

AC110V 220V 10M 30M 20M Zvaigžņu String Iedegas Ziemassvētku Eglītes Gaismas Vainags Apgaismojums uz kāzu Puse, Guļamistaba, Svētku Dekorēšana

Ideāli piemērots āra un iekštelpu apdare , piemērota kāzu fona, viesnīca , vitrīna, logs ,restorāns un bārs.Radīt romantisku atmosfēru, it īpaši Svētkos,piemēram, Ziemassvētkos, Halloween , Valentīna Dienā u.c.protams, parādīs savu eleganto luksusa un romantisku noskaņu.Augstu spilgtumu ,ar zemu degvielas patēriņu , ilgu kalpošanas laiku, izmantojot , elastīgi un viegli uzstādīt,tiešām ērtības.Iterm: 100 Led ūdensizturīgs IP65 LED string gaismas Jauda:15 W Ieejas spriegums: AC110V/220V 50/60Hz Krāsa: krāsa mainās, balta, silti balta,rozā Garums: 5M/10M/20/30M Režīmā: 8 zibspuldzes režīms IP rangs: ūdensizturīgs IP65 LED diametrs: aptuveni 10 cm PIEZĪME:string led gaismas ir Ūdensizturīgs ,bet kontrolieris nav ūdensizturīgs ,pls Laipni Aizsargātu personas datu apstrādātāju no Lietus un Ūdens, Ja to Izmanto Ārā,paldies!

1 x Pieci Norādīja Zvaigzne stīgu gaismas

1. Pasūtījumi apstrādāti 5 darba dienu laikā pēc maksājuma pārbaude.( nav iekļauts brīvdienas vai nedēļas nogales ). 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap. 5. Visi produkti, par Dizainadienas.lv ir garantēta piegādāts 60 dienu laikā (90 dienas piegādes Brazīlija).jums ir aizsargātas, ja jūs nevarat saņemt savu pasūtījumu uz laiku.

1. Ar Iekšzemes Atgriež jums papildu 15 dienas, uz augšu, lai pabeigšanas dienas, lai izlemtu, ja jūs vēlaties, lai saglabātu vai atgriezto preci.ja jums ir kādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu palīdzību. 2. 6 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta vai ļaunprātīgi izmantot). 3. Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā.

1. Saņemot produktu, kas bija nopircis un samaksājis par mūsu veikalu, un jūs atradīsiet, tas nav, kā aprakstīts vai ir sliktas kvalitātes, jūs varat sazinieties ar mums, lai atrisinātu šīs problēmas. 2. Jūs saņemsiet pilnu kompensāciju, ja pasūtījumu nav jānonāk Garantija piegādes laiku solīja pārdevējs. 3. Atgriež pieņemti, ja produktu ne tā, kā aprakstīts, pircējs maksā atgriešanās kuģniecības maksa.Vai uzglabāt preci un saņemt daļēju kompensāciju.

1. 5 zvaigžņu pārskats = vairāk atlaižu, ar nākamo pasūtījumu. 2. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atvērt strīdu,mums būs atrisināt jūsu problēmu. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs nolemjat atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs dos jums labāko risinājumu.

Tagi: romber bērniem, vidaxl malka, w169 grīdas paklāji, zeķes vīriešu geju, uzglabāt rotaļlietu 30, rotaļlietas tērauda plauktu, tapetes, āzijā, troquel smaržas, skatīties laupījumu 2007
Pievienojiet Asti No
Funkcijas ziemassvētku rotājums mājās
Garums 1000cm
Garantijas laiks 1YEAR
Gaismas Avots LED Spuldzes
Baterijas Tips Citi
Izmantošana Brīvdiena
Feature5 led gaismas apdare
krāsa Silti Balta
Apgaismojuma Attālums 1-5m
Feature3 ziemassvētku gaismas, iekštelpu
Spriegums 220V
Feature2 Brīvdienu Pasaku Gaismas
Sertifikācija ROHS
Korpusa Materiāls Plastmasas
Feature6 Vainags Apgaismojums
Brīvdienu Nosaukums Ziemassvētku
Modeļa Numurs Zvaigzne string gaismas
Kontaktdakšas Tips ES Plug
Barošanas Avots AC
Mūzika NAV
Ir Spuldzes Iekļauts
Feature1 Zvaigzne string gaismas
Feature4 Ziemassvētku Eglītes Gaismas
Ir Regulējamas, No
Zīmola Nosaukums KZKRSR
Pamatnes Tips Citi
Galvu Skaits 51-100 vadītājs
Godu Dzīvojamā Istaba

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti