Izpārdošana

€6.51

€6.85

2020New Sieviešu modes faux pu Ādas svārki ar augstu jostas puse apģērbs sieviešu īsās zīmuli sieviete svārki saias femininas

Pievienot atsauksmi

Šī ir Āzijas izmēra, lūdzu ignorēt šo frāzi, nav vienkārši izvēlēties to, ko S/M/L/XL, apskatīt detalizētu mērījumu izmēru tabulā un salīdzināt ar savu ķermeni, lielums, lai iegūtu tiesības fit.Paldies!Baudīt iepirkšanās Boutique Labas Kvalitātes rūpnīcas.

1. 100% Pavisam Jaunu Un Augstas Kvalitātes

2. Svars: 0.15-0.17 kg

3. lai sezona: pavasaris,rudens,ziema

4. 22 krāsas: balta,melna,tumši zila,debesis zilas,rožu sarkana,tumši rozā,gaiši pelēka,Tumši pelēka,zaļa,armijas zaļa,aqua blue,kafija,dzeltena,oranža,violeta,rūsas sarkans,sarkans,vīna sarkana,ādas,zelta,brūna,gaiši rozā.(attēls)

ķīniešu (KN) izmēri - Izmēri(cm/collas) Izmērs Vidukļa, Gurnu Garuma dzīvoklis lielākais-stiept dzīvoklis lielākais-stiept S 60cm/24inch 70cm/27inch 77cm/30inch 85cm/33.5 cm 41cm/16inch M 64cm/25.3" 74cm/28.8" 81cm/31.9" 90cm/35.4" 41cm/16" L 68cm/26.8" 80cm/31.2" 84cm/32.7" 95cm/37.4" 41cm/16" XL 72cm/28.5" 86cm/33.9" 88cm/34.6" 100cm/39.4" 41cm/16" iepriekš lielums ir Ķīniešu lielumu, lūdzu, pārbaudiet jūsu vidukļa, un gurnu izmēru,izvēlēties pareizo lielumu,Veiciet ir INT LIELUMS MUMS UK FR TO LIELUMU, LAI JŪSU Atsauce

klientu parādīt

Lūdzu, sazinieties ar mums:

1. Ja jums ir nepieciešams apvienot piegāde ar Express (EMS, FedEx, UPS).Mēs jums atrast zemāko cenu jums!

2. Ja jūs esat atkārtoti pārdevēji vajadzībām drop shipping.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu labāko servisu un vairāk dalīties kvalitātes modes preces ar saviem klientiem!Mēs nevarēsim atklāt kādu no mūsu informāciju, tikai savā vārdā.

http://Dizainadienas.lv/store/107611

LAI CIENĪJAMIE PIRCĒJI

MŪSU PRODUKTI

Mēs izmantojam taisnība, fotogrāfijas, lai parādītu mūsu produkti, ko jūs redzat, ko jūs saņemsiet.

MŪSU PAKALPOJUMU

Jūs varat tērzēt ar mums par jebkuru jautājumu, izmantojot TradeManager, mēs atbildēsim jums uzreiz, Ja mums nav online, lūdzu, e-pastu mums, mēs saņemam atpakaļ uz jums 24 stundu laikā.

MAKSĀJUMA

Mēs pieņemam Darījuma, Kredītkartes Visa, Master, TT un Naudu moneybookers.Ja jums ir jāmaksā mums citas iespējas, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu vai internetā TradeManager.

Pirms maksājuma veikšanas, lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu piegādes informācija: adrese, nosaukums, pasta indekss, tālruņa numurus, utt.

PIEGĀDE

Parasti mēs nodrošinām Bezmaksas Piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu.Tas ir lētāk, bet lēnāk.Mēs piegādāsim posteņiem 3 darba dienu laikā (izņemot brīvdienas) pēc saņemšanas jūsu maksājumu.Sūtījuma aizņem 1-4 nedēļas, līdz tie sasniedz jums.Piegādes laiks ir atkarīgs no galamērķiem.Attālās valstīs un stingras Muitas e.g.Brazīlija), padarīs to ilgāk par 4 nedēļām, lūdzu, esiet pacietīgi.Ja jūs nevar gaidīt, ka ilgi, lūdzu, izvēlieties citu nosūtīšanas veidus, kā, piemēram, EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

Tagad Ķīna Post Gaisa Pasta piekrist zemes gabalu 26 valstis: asv, Apvienotā Karaliste, Austrālija, Krievija Federācijas, Brazīlija, Kanāda; Itālija; Turcija; Spānija; Malaizija; Francija; Zviedrija; Jaunzēlande; Norvēģija, Šveice; Japāna; Taizeme; Īrija; Izraēla; Beļģija; Polija; Dienvidkoreja; Austrija; Vācija; Dānija; Singapūra.Ja jūsu valsts nav sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums samazināt piegādes izmaksas.

Piezīme: Attiecībā uz jebkuru steidzama pasūtījuma vai jums ir nepieciešams apvienot sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai mainītu šīs kuģošanas ceļu ar Express, mēs atradīsim labāko risinājumu ietaupīt jūsu izmaksas.

MAKSĀJUMU & NODOKLIS

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgs par visu Muitas nodokļu un importa nodokļi un maksa jūsu valstī.Mēs palīdzēsim jums deklarēto preci kā dāvanu ar zemu vērtību.

ATGRIEŠANA UN APMAIŅA

Visas mūsu preces būs pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu visas mūsu klientu vēlmes.Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts, jūs varat atgriezt preci, lai mums, saskaņā ar sākotnējo stāvokli, 7 dienu laikā pēc saņemšanas par kompensācijas vai apmaiņu.Pirms atgriezto preci, lūdzam, sazināties ar mums sīki atgriešanās maiņas instrukciju.Mēs jums atmaksāsim pēc saņemšanas atpakaļ objektus.Pircējs būs jāmaksā par kuģniecības izmaksas nododot priekšmetus.

ATSAUKSMES

Jūsu apmierinātību un atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums patīk mūsu produkti un pakalpojumi, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.Priecāsimies, ka ir ļoti daudz.Ja jūs neesat apmierināts, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms došanās uz Neitrālu vai Negatīvu atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai izstrādātu problēmas.

Paldies, ka iepirkšanās Caroline Modes preču Veikals, vēlamies jums ir labs laiks šeit!Nāc DRĪZ atkal, mēs atjaunināt jaunu objektu ikdienas!

noklikšķiniet šeit, lai iegūtu jaunus objektus:

Tagi: svārki sieviete, ādas svārki sievietēm, acu zīmuli svārki, wrap svārki, ādas top sievietēm, āda pu svārki, pu svārki, MODES DĀMA, pu ādas svārki, sieviešu, kaklasaiti priekšā top
Stils "Eiropas un Amerikas Stilu
Modeļa Numurs PU Svārki
Dzimums SIEVIETES
krāsa candy krāsas,krāsas 22
meitenes svārki kafijas svārki,armijas zaļa svārki
Materiāls mākslīgās ādas
Saias Femininas puse ādas svārki
Kleitas Garums Virs Ceļa, Mini
saias svārki Puse Svārki
Modelis Tips Cietie
ādas svārki sarkani svārki,zili svārki
Eiropā un Amerikā Svārki ādas svārki,rozā svārki
Jostasvietu impērija
Siluets Zīmulis
sieviešu svārki zelta svārki,pelēks apģērbs
Zīmola Nosaukums HEYEZUI
mini svārki dzelteni svārki,balti svārki
Apdare NAV
Auduma Veids Worsted

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti