Izpārdošana

€4.98

€6.07

Auto Sēdekļa Vāku Jogas Ātri Sauss Sviedru Dvieli Sēdekļa Mat Fitnesa Sporta Gaitas Crossfit Treniņa Pludmales Microfiber Auto Sēdekļa Aizsargs

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Priekšā poliestera dvielis materiāls, mīksts un ērts, spēcīgu ūdens absorbcija, netīrumiem un nodiluma izturība; atpakaļ EVA materiāls, ideāls ūdensizturīgs veiktspēju, aizsargāt savu auto sēdeklīti no traipiem, sviedri, šķidrumu, netīrumu, smaku un mitra gaisa.

2、Kapuces dizains, kas nodrošina maksimālu sēdekļa pārklājums, kas aizsargā sēdekļa pagalvi no sviedriem un traipiem; novērš sēdekļa tiek pakļauti saules karstā laikā, vasarā, saglabājot sēdekļa atdzist un ērts, un kas aizsargā sēdekļa ādas ,paplašināt savu dzīvi.

3、Kvalitātes sēdekļa aizsardzību pēc izmantošanas - Piemērots visiem sporta veidiem un sporta pasākumiem, piemēram, sporta zāle, joga, riteņbraukšana, peldēšana, treniņiem, bokss, sērfošanu, skriešana, pludmales, utt., varat aizsargāt savu atrašanās vietu no smiltīm un ietekme sāls; pet mīļotājiem, tas var pasargāt auto sēdeklīti no nagu zīmes, paraugi un netīrumus no pūkains draugiem.

4、Ātra montāža un demontāža, tur ir 2 astēm apakšā un vidukli, un tur ir 6 fiksētu āķi, kas var būt fiksēta uz sēdekļa, lai novērstu sēdekļa vāku no kustīgās, kas ir drošāka un drošāka.

5、darbības Joma: Universal priekšējā sēdekļa vāku, un nav nekādu ierobežojumu par modeļiem; portatīvie ceļojumu izmērs, nav vietas pēc uzglabāšanas, mašīna mazgājami, sausu, viegli tīrāms, universāla, lai visiem gadalaikiem.

Parametrs:

Produkta Nosaukums: Auto Universālo Sēdekļu Vāciņu

Materiāls: poliesters frotē audums + EVA

Krāsa: melna, pelēka, tumši zila, rozā

Svars: Apm.220g (±15g)

Paplašināts izmērs: Apm.153*52cm

Darbības joma: Universal priekšējā sēdekļa vāku, un nav nekādu ierobežojumu par modeļiem; mašīna mazgājami, sausu, viegli tīrāms, viegli uzstādīt, universāla, lai visiem gadalaikiem.

Funkcijas: Aizsargā sēdekļa spilvenu tīru un skaistu interjera dekorēšana.Four seasons universālais, frotē auduma, auduma, absorbējošiem un sviedru absorbējošu, izturīgs pret netīrumiem un nodiluma, justies ērti.

Funkcijas:

1. Modes dinamisku 4 krāsās: melns / pelēks / tumši zils / rozā.

2. Priekšā poliestera dvielis materiāls, mīksts un ērts, spēcīgu ūdens absorbcija, netīrumiem un nodiluma izturība; atpakaļ EVA materiāls, ideāls ūdensizturīgs veiktspēju, aizsargāt savu auto sēdeklīti no traipiem, sviedri, šķidrumu, netīrumu, smaku un mitra gaisa.

3. Kapuces dizains, kas nodrošina maksimālu sēdekļa pārklājums, kas aizsargā sēdekļa pagalvi no sviedriem un traipiem; novērš sēdekļa tiek pakļauti saules karstā laikā, vasarā, saglabājot sēdekļa atdzist un ērts, un kas aizsargā sēdekļa ādas ,paplašināt savu dzīvi.

4. Kvalitātes sēdekļa aizsardzību pēc izmantošanas - Piemērots visiem sporta veidiem un sporta pasākumiem, piemēram, sporta zāle, joga, riteņbraukšana, peldēšana, treniņiem, bokss, sērfošanu, skriešana, pludmales, utt., varat aizsargāt savu atrašanās vietu no smiltīm un ietekme sāls; pet mīļotājiem, tas var pasargāt auto sēdeklīti no nagu zīmes, paraugi un netīrumus no pūkains draugiem.

5. Ātra montāža un demontāža, tur ir 2 astēm apakšā un vidukli, un tur ir 6 fiksētu āķi, kas var būt fiksēta uz sēdekļa, lai novērstu sēdekļa vāku no kustīgās, kas ir drošāka un drošāka.

6. Darbības joma: Universal priekšējā sēdekļa vāku, un nav nekādu ierobežojumu par modeļiem; portatīvie ceļojumu izmērs, nav vietas pēc uzglabāšanas, mašīna mazgājami, sausu, viegli tīrāms, universāla, lai visiem gadalaikiem.

Produktu Saraksts:

Sēdekļa pārvalks*1

Āķis*6

Tagi: auto sēdekļa vāku klasiskās ziedu, sviedru dvieli, zīdaiņu auto sēdeklis, kas segtu aizsargs, auto peg, azerbaidžānas vāciņu, auto playmat, cadillac sēdekļa vāku, ab mat, visumā auto sēdekļa vāku ādas, sēdekļa dvieli
Īpašas Pazīmes Ūdens necaurlaidīgs
Objektu Platums 52cm
Komplekts Gabals 1
Objekta Garumu 153cm
Materiāla Tips Poliestera
Mfg Sērijas Numurs /
Postenis Augstums /
Postenis Svars 238g
Vienuma Tips Seat Covers & Atbalsta
Piemērojamo Sezonu Četri Gadalaiki

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti