Izpārdošana

€2.29

€4.33

Baroka Vintage Stila Taustiņus, Silikona Veidnes Kūka Dekorēšanas Instrumentiem Sveķu Polimēra Māla Rīki Konfektes Sugarcraft Veidnes

Pievienot atsauksmi

Baroka Vintage Stila Taustiņus, Silikona Veidnes Kūka Dekorēšanas Instrumentiem Sveķu Polimēra Māla Rīki Konfektes Sugarcraft Pelējums Uz silikona veidnē ar dažādiem vintage baroka taustiņu dizainu.

Tips: Kūka Dekorēšanas tools / pelējuma

Stāvoklis: JAUNS

Motīvs: Izgatavots no pārtikas kategorijas silikona gumijas, ko apstiprinājusi FDA, LFGB,SGS.Garšas, Nontoxic, Anti-putekļu, kas nav uzlīmēšanu, necaurlaidīgu.viegli mazgāt.Drošs mikroviļņu krāsnis, krāsnis, trauku mazgājamā mašīnā un saldētavā.Temperatūras diapazons: -40~+260 o C.

Pārtikas produktu Izmanto: Karamele, Gumpaste, Šokolādes, Cukura Vārīti, Izdomājums, Sviestu, Saldējumu, Jello, Marcipāns, Maizes Mīklu, Konfektes, Māla, Grūti Konfektes, Sveķains Konfektes, Želatīns, Royal Apledojuma, Buttercream, saldējums, Sugarpaste, utt.

Nepārtikas Izmanto: Polimēra Māla, Ziepju, Sveču liešana, Vasku, Sāls Mīklas, Ģipša, Māla Tēlniecības, Aukstā Porcelāna, un vairāk.

Parādīt attēlu

Mūsu priekšrocības Mūsu kvalitāte ir ļoti laba ( mēs nekad darīt sliktas kvalitātes produkti), visiem mūsu produktiem ir FDA, LFGB, SGS.OEM, ODM produkti ir pieņemams, mēs to darām arī OEM komplekts ar jūsu logotipu uz produktiem vai paketes !Ātru piegādi (1-3) darba dienu laikā pēc maksājuma ) Klientu apkalpošanas gandrīz 24 stundām online, mēs varam atbildēt uz jums attiecas 8hours.Biežāk uzdotie jautājumi

Kā nokļūt vairumtirdzniecības cenu ?

Cienījamie klienti, Ja jums ir nepieciešams daudz no šī produkta, lūdzu sazinieties ar mums, mēs varam nodrošināt, lai sniegtu jums labākās cenas,labākā kvalitāte un lētāko kuģniecības izmaksas.

Vai jūs kuģis ar manu valsti?Cik ilgi tas veic, un cik tas maksā?Vai ir kāds izsekošanas numuru?

Pēc noklusējuma, ja pasūtījums mazāks par 2kg, mēs piedāvājam bezmaksas piegādi uz visām pasaules malām, izmantojot Pastu, Gaisa Pastu, ar sekošanas numuru.Piegādes laiks ir atkarīgs no valsts, kurā jūs esat, Tas aizņem apmēram 8-60 dienas.Ja jūs vēlaties to steigā, jūs varat izvēlēties, express kā piegādes metodi, To veic 5-7 dienas.

Ja jums ir kādi jautājumi laikā paketi pārskaitījumu, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas pirmais.Baudīt jūsu iepirkšanās un laba diena!

Tagi: sveķu bat pelējuma, maza baroka, keramika rīks, disney taustiņu pelējuma, dieviete pelējuma, fimo rīks, Korpusa Konstrukcija, ēģiptes māla veidnes, uf vintage, tastatūras pelējuma
Produkta Tips Silikona Veidne
krāsa Zaļā vai Izlases
Materiāls Silikona
Zīmola Nosaukums MOLDBOSS
Kūka Rīki Tips Veidnes
Izmantošana Pomādes, Gumpaste, Šokolāde, Konfektes, Māla, Ziepēm, utt.
Vairumtirdzniecības OEM Pieejams
Lietošanas Temperatūra -40F līdz +446F (-40c līdz +230c)
Kvalitātes Kontrole 100% Pārbaudīts, pa vienam pirms iepakošanas
Nav Stick
Iezīme Eco-Friendly
VIRSMA Gluda bez galodu, skaidrs modelis
Veids Kūka Rīki
Sertifikācija SGS
Forma Baroka Vintage Stila Atslēga
Veidnes Izmērs (Dia) 6.9 cm
Modeļa Numurs ES-3201

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti