Izpārdošana

€7.73

€9.54

Sienas Karājās Spogulis Boho Spogulis ar Bārkstīm Apaļš Spogulis Mākslas Rotājumu Kosmētikas Spoguļi Daudzdzīvokļu Dzīvojamā Istaba Guļamistaba

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem: 1、Augstas Kvalitātes Materiāls: sienas karājās spogulis funkcijas, kokvilnas un spoguļa, un spoguļa funkcijas, smalkas formas auduma, kas ir lieliska dāvana jūsu bohēmijas draugiem.Un, lūdzu, ņemiet vērā, ka tur ir ar aizsargājošu plēvi uz virsmas, spoguli, lūdzu, izrauj to pirms lietošanas, lai nodrošinātu tās augstas izšķirtspējas.

2、Minimālisma Spoguļi: unikāla spogulis padara lielisks veids, kā pievienot vertikālo atstarpi!Un boho spogulis padarīs jūsu istabu elegants.

3、Ideāls Ornaments: round sienas karājās spogulis dos Bohēmijas tautas un vintage, lai jūsu dekoru.Un to var novietot atsevišķi vai stacked ar citiem, tas darbojas krietni ar rotangpalmas spogulis.Tas ir grezni sienas spogulis ir ideāli piemērots mājas dekoru vintage zemniecisks stils.

4、Plašu Pieteikums: boho spogulis ir lieliska dekoratīvās sienas māksla.Un tas ir ideāli piemērots karājas un novietojot uz galda.Un jūs varat nodot to uz jūsu dzīvojamā istaba, guļamistaba, vannas istaba, bērnu pirmsskolas un citām vietām.

5、Pareizu Izmērs: kopējais diametrs boho spogulis (ieskaitot bārkstis) ir apmēram 30cm/11.81, kas atbildīs jūsu vajadzībām.

Specifikācijas:

Nosaukums: Ziemeļu Sienas Karājās Spogulis

Materiāls: kokvilnas virve + stikls

Izmērs: (apm.) diametrs - 30cm/11.81 jo, spogulis - 20cm/7.87 gadā

Iepakojuma Saraksts:

1 * Bohēmijas Sienas Karājās Spogulis

Tagi: boho rotaslietas, ika sienas spoguli, boho dekori, ilgi spogulis, sešstūra spoguļa uzlīme, spogulis rattan, pilna garuma spogulis, vannas spoguļi, dekoru spogulis sienas, auto spoguļi ornaments
Modeļa Numurs Sienas karājās spogulis
Materiāls kokvilnas virves + stikls
Izmērs (approx.) diameter - 30cm/11.81in, mirror - 20cm/7.87in
Nosaukums Ziemeļu Sienas Karājās Spogulis
Piliens kuģniecība Atbalsts
Forma KĀRTA
Veids Augstas Kvalitātes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti