Izpārdošana

€7.80

Keramikas /glassTilted Paaugstināts Kaķis Suņa Bļodā Izvirzīja Kaķu barība Ūdens Bļodā Trauku Pet Komfortu Barošanas Bļodiņas ar Zelta dzelzs statīvs

Pievienot atsauksmi

【Drošu un Veselīgu Materiāls] aicina: Izgatavota no 100% porcelāna, keramikas un Izturīga dzelzs, zelta materiālu, bez svina un kadmija.Augstas temperatūras keramikas,netoksisks nekaitīgs,bez smaržas,izturīga.Labs sanitārijas, būt noderīgi par mājdzīvnieku veselībai.

【ĢENIĀLS DIZAINS ZINĀTNES BAROŠANAI] aicina:paaugstināts pet Bļoda ir pietiekami augsts, un kaķi nav nepieciešams, lai saliekt galvu pārāk daudz barības, novērš vemšanu.Īpaši labāk par vecāko kaķi'digestion.Noliec 15 grādu dizains, lai aizsargātu kaķu un suņu kakla mugurkaulā.

【Divu Lielumu] aicina:Maza bļoda - 480ML/16.2 oz;Liela bļoda - 800ML/27oz.

【Viegli Mazgāt] aicina: Ar labi izvēlētu gludu virsmu, piedāvā papildu ērtības mazgāt labāk lietošanas nākamo reizi.Trauku mazgājamā mašīna-drošs vieglai tīrīšanai,bļodas ir viegli tīrāms un higiēnisks.Bet nevajadzētu mazgāt metāla stāvēt tieši ūdenī vai nodot to trauku mazgājamā mašīna, jūs varat noslaukiet to ar sausu lupatu.

【Garantija Politikas] aicina:100% apmierinātība garantēta un kvalitatīvu klientu apkalpošanu.Ar 90 dienu laikā produkta garantija, ja ir kāds bojājums , lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs atbildēsim jums, laikā!

Tagi: suns pakārtotā stāvēt, bļodā kaķis, paaugstināt pet bļoda, keramikas pīpju kausiņi, kaķu sausā barība, saites mājdzīvnieki, pet bļoda 5, gudrs keramikas kaķu bļodas, suņu barība plaukts, apaļa keramikas bļodas
Forma Noapaļojot
Materiāls Keramika
Veids Viena

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti