Izpārdošana

€27.74

80cm Sieviešu Īsta Vilna, Kažokādas Apkakle Šalle Luksusa Modes Šalle Sieviešu Šalle 2018. Gada Pavasarī Karstā Pārdošanu Vairumtirdzniecības Īstas Vilnas Apmales

Pievienot atsauksmi

Garums:80cm

Plats:13.16 cm

MAKSĀJUMS:

Jūs varat izmantot Boleto, MasterCard, Western Union, VISA QIWI, Bankas Pārskaitījumu un citu maksājumu metodes, lai pabeigtu maksājumu, tas ir ļoti ērti.

PIEGĀDE INSTRUKCIJA:

Mēs parasti nodrošina BEZMAKSAS PIEGĀDE pa Singapūra/China Post Air Mail un Epacket, kas parasti aizņem 45-60/20-25 darba dienu laikā par piegādi.Piegāde ar EMS, DHL,UPS vai FEEDEX ir arī availabe ja jūs vēlaties jāmaksā papildu maksas vai jūsu pasūtījuma sasniegt lielu summu.Jūs varat sazināties ar mani pirmo tirdzniecības menedžeris vai sūtīt ziņas, un pēc tam es varu mainīt cenas, lai jūs ar zinot, daudzums jums ir nepieciešams.Kad es to zinu, es ar jums sazināsies ASAP.

Piezīme: nosūtīšanas laikā don\ \ 't ietver apstrādes laiks (3 darba dienas).Dažkārt jūsu sūtījumu, var paiet ilgāks laiks, lai sasniegtu dēļ kavēšanās atmuitošanu un svētku dienās.

ATSAUKSMES:

Mēs sniegs pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad maksājums ir saņemts.Mēs ceram, ka jūs arī var sniegt par mums, kad jūsu prece ir saņemta.Mēs esam apņēmušies, lielisku klientu apkalpošanas , lai kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts, lūdzu, dariet mums to zināmu pirms, atstājot negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu porblem.Kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Tagi: kažokādas šalle, kažokādas patiesu šalle, kažokādu mēteļu, zīmola luksusa šalle, kažokādas tippet, zīmola luksusa sieviete, fur real šalle, ūdeļu šalle, sullen, vilnas šalle
Vilna, Kažokādas Apkakle Vilna, kažokādas šalle apkakle
Zīmola Nosaukums Wefurlena
Modelis Tips Cietie
dabīgā Vilna, kažokādas apkakle īstu Vilnu, kažokādas šalle
sudraba Vilnu, kažokādas apkakle Gredzens Sieviešu Šalle
Vienuma Tips Šalles
Stils Modes
Dzimums SIEVIETES
Šalles Garums 60cm-80cm
Materiāls kažokādas
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Šalles Veida šalle
sieviešu dabīgās kažokādas apkakli kažokādas apkakle Vilna

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti