Izpārdošana

€70.85

€74.58

LED 150W Gaismas Vietas Mazgāt gobo kustīgās galvas gaismas 5 Sejas roto prizmu, super spilgti Koncerts Gaismas dj Liecina, disko gaismas FlightCase

Pievienot atsauksmi

LED 75W mini led spot kustīgās galvas gaismas 3 prizmu Tehniskie Parametri: Spriegums: AC100-240V 50-60HZ Gaismas avots: 1pc 75w white led high power LED lampa Krāsas : 7colors + balts Kopējā jauda: DC 12V/ 100W kalpošanas Laiks: 50000 stundas Strobe: 10 Mirgo sekundē (jebkuru krāsu) Atskaņošanas režīms: Auto-kustības,Skaņas aktivizēta,DMX512, master-slave Uzcelta programmas: Standarta, skatuves, TV, Arhitektūras un teātra režīmā.Kontroles kanāls: 9/11 kanālu Horizontālo skenēšanas leņķis: 540°, ātrums var kontrolēt.Vertikālās skenēšanas leņķis: 180 ° , ātrums var kontrolēt.Krāsu ritenis: 8 krāsas + Puse krāsu efektu+krāsu rotācijas ātrumu.bezgalīgs rotējošo Gobo ripa: 8 gobos + krata+Gobo Rotācijas ātrumu.bezgalīgs rotējošo Prizmu:fiksēta 3 prizmu Reostats: 0-100% ar regulētā nemainīgu krāsu kontroles Fokuss: Manuālo Fokusu Vadības panelis: 4 Ciparu LED displejs skaitļi Displejs valde: LED displejs, Ķermeņa lielums: 28x21x15cm IEKŠĒJĀ IEPAKOJUMA LIELUMS: 32x23x29cm N. W: 3.2 KG G. W:4KG Paketē iekļauts : 1 X led spot gobo kustīgās galvas apgaismojums 1 X lietotāja rokasgrāmata 1 X U-bracket 1 X strāvas vads

Produkta Lietošanas Spriegums :110V-240V 160W LED avots: 120W LED avots.Funkcijas: DMX, Skaņas aktivizēta, Auto, Strobe, Master/slave.DMX: DMX-512 15 kanāli.Pan/Tilt: 540/270 grādu.Krāsu ritenis: 7 krāsas + balta, izlijusi krāsu, varavīksnes efektu.Statisko gobo: 6metal gobos + balts, izlijusi krāsu, varavīksnes efektu.Rotējošo gobo: 7 interchargeable indeksētas rotējošo gobos.Spēkā stūre: 5-šķautne prizmu(regulējams apgriezienu skaits).Dimmer: 0-100% mainīgā elektronisko dimmeri.Slēdža: 0-20Hz.Tēma: mainīga motorizētas focus.Net svars:8 kg.Bruto svars: 9kg.Iepakojuma lielums: 41x28x33cm.Aksesuāri

Katram gaismas būs

1gb 1.2 m (4.6 ft.) strāvas kabelis, 12 AWG, SJT, ar PowerCon

1gb Powercon varu un spēku savienotājs(speakons)

1gb 1.2 m DMX Kabelis, 1gb pusi-skava

Piegāde :

1. MĒS KUĢIS PASAULĒ.Visi pasūtījumi tiks piegādāti no Guangzhou, Ķīnā.Pārvadātājs ar DHL:2-4 Dienu laikā, atjaunot ups:5-7 Dienas, UPSE:4-6 Dienu laikā, FEDEX: 5-7 dienas, un, TNT, EMS, ĶĪNA POAT UN HONKONGĀ POST.

2. Ja jūs iegādāties vairākus objektus, jūs varat ietaupīt kravu, par katru papildu objektus.Ja jūs pērkat 12pcs vai vairāk, un tikai nepieciešams tikai 1 lietotāja rokasgrāmata, ietaupāt 11 lietotāja rokasgrāmatu, jūs varat ietaupīt 1 ASV dolāru par Enerģijas Taupīšanu.

3. Mums ir liela pieredze par zemāku vērtību, par rēķinu, kas pavada preces, un, lai samazinātu muitas nodokli samaksāja par savu Importu.Zemāka vērtība par rēķinu uzskatīs kā DĀVANU, ja jums nav nepieciešams, "dāvana", nekautrējieties pateikt.Ja jums ir grūtības dara savu deklarāciju, vai jums ir nepieciešams, lai skenētu mazāku vērtību lapā, lūdzu, paziņojiet mums, mēs par jums!

4. Mēs kuģis uz Dizainadienas.lv adresi, TIKAI, Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese Dizainadienas.lv ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat.

5. Gandrīz visi sūtījumi tiks piegādāti tieši no mūsu rūpnīcas līdz jūsu durvīm, ja jūs atstāt SĪKU DZĪVO ADRESI AR DERĪGU KONTAKTU TELEFONA NUMURU, bet tur dažkārt pakete varbūt neizdevās no nosūtīšana, mēs atzīmēt jums, sazinieties ar vietējo pasta sistēmas vai Muitas, lai saņemt savu sūtījumu.

6. Kuģniecības Laiks

Pasūtījumus sestdiena-ceturtdiena - iegūt OTRO DIENU PIEGĀDE!

- Rīkojumus, Piektdiena - Kuģis Svētdien. -Ja jūs vēlaties, lai kompensāciju, vai jūs vēlaties iegādāties citus produktus, lai aizstātu vienumus, kas jums jau samaksāja, lūdzu, pastāstiet mums asap.

- Mēs paziņosim jums izsekošanas numuru otrajā dienā piegāde.

7. Ja preces sūta uz Brazīliju, lūdzu, lūdzu, dodiet mums savu CPF skaits, liels paldies jau iepriekš.

8. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šīs maksas pircēji ir atbildība.

-Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

9. Lūdzu, ņemiet vērā, ka par 110V/220V/240V produktu, ja pasūtījuma.Visi mūsu produkti ir AC110-240V.Ja jums ir vajadzīgas citas īpašas volti, lūdzu, sazinieties ar mums/pirms laišanas pasūtījumu.

10. Lūdzu, ņemiet rēķinu piegāde, ja preces ir bojātas, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā.Visas preces, kad kuģošanas pie rūpnīcas ir labā stāvoklī, lūdzu, vērsties vietējā pārvadātāja un pieprasīt kompensāciju 3 dienu laikā pēc tam, kad saņemtas preces no pārvadātāja.

11. Apdrošināšanas.Par lielu vērtību, preču, lūdzu, nopirkt apdrošināšanas kuģniecības, ja vēlaties.BEZMAKSAS PIEGĀDE nav, ieskaitot apdrošināšanas maksu.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja ir nepieciešama apdrošināšana.Ienākumi :

1. Visa peļņa ir pasta zīmogs ne vēlāk kā 14 dienu laikā no dienas, kad apstiprināta piegādi, ko veic Pārvadātājs.

Ja preces ir bojātas, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā no tā saņemšanas dienas.

2. Kompensācijas ir pieejama 30 dienu laikā pēc sākotnējā datuma saņemšanas objektus.Izejošā kuģniecības izmaksas, ka mēs maksājām jau un kravas nosūtīšana atpakaļ arī tiks atskaitīta no kopējās summas.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms sūtīt atpakaļ.

4. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs nodot strīdu vai vēlaties daļēju kompensāciju/kompensācijas.Garantijas laiks :

1. Visi produkti būs 2 gadu garantija.Spuldzes nav iekļautas.Visas pārējās rezerves daļas būs bezmaksas garantijas perioda laikā, bet kravas būs payed pircēji.Pēc garantijas, mēs jums rezerves detaļu izmaksas, cenu, un jūs maksājat kravu.

2. Visi kļūdains, jo nepareizas montāžas vai nepareizas lietošanas nebūs, uz ko attiecas garantija.Jebkuru fizisko kaitējumu, tiks anulēta jūsu garantija.

Tagi: 230w 7r rāmja, uzdevumu apgaismojums, mini projektoru, dmx li, dj, kontrole dmx, dj mikseris, led, papīra disco, led pod
Modeļa Numurs 200t
Godu Profesionālās Posmā & DJ
Spriegums 90-240V
led 200W high power LED
krāsu aplis vienu krāsu riteņa, 7 veidu krāsu mikroshēmas vienā krāsu riteņa
Vienuma Tips Skatuves Apgaismojuma Efekts
Spēkā Stūre Rotācijas 5 prizmu
Statisko Gobo 8gobos
Zīmola Nosaukums HYULIGHTS
Sertifikācija ROHS
Vadības režīms DMX512/Master-Slave/Auto Palaist
Stils DMX Skatuves Gaismas
Pan scan 540°(16 biti) Elektriskā korekcija
Tilt skenēšana 270° (16 biti) Elektriskā korekcija
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Rotācijas Gobo 6 gobos
DMX Kanālu 15 kanāli
Jauda 260

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti