Izpārdošana
BSM20GP60 Skatīt lielāku

€18.11

BSM20GP60

Pievienot atsauksmi

Mūsu mērķis ir, lai sasniegtu 5 zvaigžņu reitings katram un katru darījumu.

1. Lūdzu, apstipriniet saņemšanas produktiem, ja preces esat saņēmis , un ja prece ir bojāta, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.sūtiet foto, lai mums, ka mēs varam pārbaudīt un sniegt jums vislabāko risinājumu .

2. Mēs tikai garantija, Piegādes laiks, taču mēs nevarējām kontrolēt express piegādes laiku.Mūsu saistīti ar pārdošanas persona būs atbildīga, lai nosūtītu AWB par preču piegāde nākamajā darba dienā.jūs varat pārbaudīt AWB mājas lapā, kuru mēs nosūtīt jums.Par AWB jūs arī varat zvanīt uz vietējo filiāli express company jūsu uzņēmumā.

Atsauksmes

1.- Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.lūdzu, atcerieties, dod mums piecas zvaigznes, kā mūsu balvu!

2.Ja jums nav apmierināts objektus, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs varam sniegt jums vislabāko risinājumu, Mēs jums pakalpojumu satisfactio

Tagi: seaflo sūknis 70 psi, augsta sūkņa 308, peugeot bp riteņbraukšana klp, ceļojumu itālijas riteņbraukšanas klp, dodgers 1988. gada world series klp, slēdzeni 300 psi, bumbiņas sūknis kss metter, ro sūknis 80 psi, sūkņa 3600 psi, seaflo sūkņa sērija 42
Veids Integrālās Shēmas
Modeļa Numurs BSM20GP60
Pieteikums Elektroniskie Komponenti
Zīmola Nosaukums Fengyidz
stāvoklis Jauns

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti