Izpārdošana

€58.16

€70.08

Daudzfunkcionāls Lielas Ietilpības Trauku Plaukts un Drenāžas Plaukts ar Melnu Drenāžas Valdes Galda Plaukts-Sudraba

Pievienot atsauksmi

Daudzfunkcionāls Lielas Ietilpības Trauku Plaukts un Drenāžas Plaukts ar Melnu Drenāžas Valdes Galda Plaukts-Sudraba

Liels žāvēšanas šķīvji, krūzes, podi, glāzes, bļodas, vai skalošanas un nosusināšanas augļu un dārzeņu, utt.Ēdiens drainer var izmantot izlietnē vai virs izlietnes vai uz galda virsma virtuvītē.Viegli glabāt un tīrs.

Trauku žāvēšanas paliktnis var tikt izmantots sauss un organizēt ēdienus, vai noskalo un notecina augļu un dārzeņu.Tas tikai aizņem tikai nelielu daļu no kosmosa.

Šī trauku žāvēšanas paliktnis izplešas, lietošanai uz letes, izlietnē vai virs izlietnes.

To var izmantot ne tikai kā trauku plaukts, bet arī fēns un tīrāku augļiem un dārzeņiem, un var arī tikt izmantota, lai atdzesētu karsto vārīti pārtikas.

Regulējami aizplūšanu var pārvietot 360 grādiem un var novietot uz jebkuras pusē drenāžas plāksnes, lai drenāžas ūdens tieši izlietnē; tas nodrošina jūs ar vairākām izvietošanas iespējas, kas vislabāk atbilst jūsu virtuvē un izlietne vidē, un pastāv arī Palīdz saglabāt ūdeni iekšā izlietnē un ārpus skaitītājs.

Nosaukums: Vienģimenes Trauku Plaukts

krāsa:sudraba

materiāls:dzelzs

izmērs:39x28x14cm

Iepakojuma Saturs:

1 * Trauku plaukts

1 * Drenāžas panna

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: kuģa īpašnieks virtuves, pilienu plauktā, fēns, galda piederumiem lem, galda piederumi drainer, alumīnija trauku drainer, ķiršu tomātu nazis, kārta drenāžas plaukts, melna galda piederumu komplekts, ēdiens drainer ar vāciņu, drainer reņu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti