Izpārdošana

€15.29

€31.20

Četru Caurumu Cepamā Katlā, Pannā Sabiezējumu Omelet Pan Non-Stick Olu Pankūku Pannas Steiku Pavārmāksla Olu, Šķiņķi Pannas Brokastis Maker Virtuves

Pievienot atsauksmi

Piezīme!!!Daudzi pārdevēji par Dizainadienas.lv izmantot viltus materiālu kopiju WALFOS produkti nesen.mēs esam iesūdzēt tos tagad.Viltus materiāls ir toksisks, un slikts mūsu veselībai,var neaiztikt pārtiku tieši.

Sākotnējā WALFOS marķēt Visus WALFOS produkti tiks h ave Sākotnējā WALFOS etiķetes iepakojums.Ja jums nav atrast to iepakojumu, produkts ir viltota!!!Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums atrast viltus WALFOS produktu no Dizainadienas.lv.

Pārtikas Klases

Visas Oriģinālās WALFOS Zīmola produkti ir izgatavoti no Pārtikas Pakāpes , nav smaku , augstas kvalitātes materiāla, nav lēti, gumijas jeb TPR materiāla.

Kāpēc mēs izmantojam augstas kvalitātes materiālu?Tāpēc, ka tas ir drošs poeple izmantot un labs jūsu veselību.Ceru, ka jūsu ģimenes mīlestību un baudīt WALFOS augstas kvalitātes produktu.

WALFOS brand Food Grade Apstiprinātos Testa Ziņojums SGS Uzņēmums (pasaules vadošā inspekcijas uzņēmums), Daži piegādātāji nav SGS ziņojumu vai izmantot viltus ziņojums Walfos ir REĀLĀS pārtikas klases testa ziņojums SGS Tas ir ļoti droši izmantot walfos produktus savai ģimenei!

Ātra piegāde!!!Mēs izvēlamies ātrāko kuģošanas ceļu un ir Sekošanas Nr. sekot līdzi savu rīkojumu.Jūs varat saņemt preces, ātrāk nekā citos veikalos. ----------------------------------------

Četru caurumu Cepamā Katlā, Pannā Sabiezējumu Omelet Pan Non-stick Olu Pankūku Pannas Steiku Pavārmāksla Olu, Šķiņķi Pannas Brokastis Maker Virtuves

Produkta Informācija:

1、Premium Materiāls: visas funkcijas optimālu materiāla, kas ir redzamas ar non-stick pārklājumu Maifan akmens, bakelīts, roktura un pannas ir non-stick, nodiluma izturīgs un izturīgs, un uz pannas featrues skaists un elegants, koksnes graudu tekstūra, un visas funkcijas, siltuma izolācija un anti-plaucēšana, ērtu saķeri.

2、naudas Sodu Kuģiem: visas funkcijas bieza pot ķermeņa dizains, kas ir featrued ar lielu jaudu, tādējādi padarot ēdienu gatavošanas vieglāk.

3、Smalks Dizains: visas funkcijas nerūsējošā tērauda anti-degšanas gredzenu, kas ir parādījies arī ar anti-plaucēšana dizains, un panna ir karstuma izturīgs.

4、Praktiski Izmantot: visas funkcijas intelligent temperatūras kontroli un piemaksas, kas apakšā, kas ir slaveni ar soda forma, lai sasniegtu pat siltuma vadītspēju, un apakšā, tas nav lipīgs un tas ir praktiski, lielākā daļa krāsnis.

5、Vairākas Mērķis: Uz pannas, to var izmantot, lai omlete, burgeru un tamlīdzīgi, un visas funkcijas 4 nodalījumi, lai padarītu gatavošanas ātri un viegli.

Specifikācijas:

Nosaukums: Četru caurumu Pannas

Materiāls: alumīnija sakausējuma + bakelīts

Izmērs: kā parādīts attēlā

Izmanto: ceptas olas, burgers

Izmēri: kopējais garums: 35.2 cm

Vienu caurumu izmērs: 9 cm diametrā

Dziļums: 2.2 cm Krāsa: kā parādīts attēlā

Pieteikums: indukcijas plīts, gāzes plīts, elektriskā keramikas plīts

Piezīme: skrūves uz pannas saiti rokturis ir uz pannas, atcerieties, lai instalētu rīkoties pēc tam, ņemot to ārā..

Iepakojuma Saraksts: 1 x omlete pannā

Lūdzu, skatīt zemāk atsauksmes no mūsu klientiem.

Origninal kvalitāte ir laba par labu cenu!!!!!!!!Tiešām jauki!Laba kvalitāte!Vēl labāk ir cena!!Ātra piegāde!!

48520 labas atsauksmes par WALFOS produktu no pircējiem

Mēs tikai pārdot 100% REĀLA WALFOS pavisam labas kvalitātes produktu.

Skatīt Zemāk atsauksmes no pircējiem

Kāpēc izvēlēties Walfos: 1.Kvalitātes Garantija!

100% pārtikas klases platīna silikona materiāla.

Jūs varat atgriezt preci, ja pastāv kvalitātes problēmas, un mēs jums atmaksāsim naudu.

2.Ātra sūtījumu un labs iepakojums gabalu.

Mēs izvēlamies ātra sūtījumu pakalpojumu, un pārliecinieties, ka zemesgabala laba situācija jums.

3.Pēc pārdošanas pakalpojumu.Profesionāls cilvēks, lai atrisinātu jautājumus. 4.Laipni Dropship un Sadales WALFOS zīmola produkti tiek pārdoti visā pasaulē.Lūdzu, Jūtieties Brīvi Sazināties ar mums, Izmantojot WALFOS Oficiālais E-pastu Tieši.

WALFOS veikals

WALFOS zīmola produkti tiek pārdoti visā pasaulē.

Laipni Dropship un Izplatīšana

Lūdzu, Sazinieties ar mums Pa WALFOS Oficiālais E-pastu Tieši

Tagi: piektdiena panna, cep pannā, āra plīts, gaļas piedāvājums, šķiņķi nospiediet, ul cooking, staub pankūku panna, alumīnija panna kūka, čuguna cocotte, modelis cooking pot
Metāla Tips
Iezīme Eco-Friendly
Diametrs 26cm
Pot Vāka Tips Bez Pot Vāciņu
Wok tipa Non-stick
Modeļa Numurs W0-B0569
Pot Vāciņu Bez Pot Vāciņu
Tips
Pannas Tips
Gadījumā Plīts Vispārēju Lietošanu, Gāzes un Indukcijas Plīts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Keramikas
Sertifikācija FDA
Veids Pannas
Zīmola Nosaukums walfos
Motīvs

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti