Izpārdošana

€4.78

€5.19

FC99 LED Gaismas Neilona Pet Suņu Iejūgs Apkakles Produktu Suns Vilces Jostas Drošības gaismas indikators iedegas, Suņu Iejūgs Svītrainām Josta

Pievienot atsauksmi

FC99 LED Gaismas Neilona Pet Suņu Iejūgs Apkakles Produktu Suns Vilces Jostas Drošības gaismas indikators iedegas, Suņu Iejūgs Svītrainām Josta

Funkcijas:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

LCD Gaismas

Siksnām ir mīksts uz tausti, elpojošs un ērts Tas ir viegls un to ir viegli mazgāt, Tas polsterētas siksnas ir ideāls pastaigām, jo tas dod savu suni atbalstu visās pareizajās vietās un atvieglo spiedienu no viņu rīkles Ar regulējamu siksniņu ap to apkārtmēru, kas Īpaši paredzēti komfortu un drošību mājdzīvnieki Valkāt to, jūsu mājdzīvniekiem būs izskatīties moderns un skaists, Ideāls krūšu siksnas, lai jūsu suņi, kaķi vai citu mājdzīvnieku

Specifikācija:

Produkta spec: Siksnas, optiskās šķiedras gaismas.ABS akumulatora korpusa

Krāsa : zila, oranža, rozā, dzeltens, sarkans, zaļš

Produkta Svars :0.08 kg - 0.12 kg / gab.

Šķiedras stils gaismu izstarojošās princips: LED gaismas mirdzumu, izmantojot optiskās šķiedras gaismas guide,

Materiāls : LED neilona josta Iepakojums : opp maisā piemērots : lieliem un maziem mājdzīvniekiem, kas Izstaro veidiem : ilgtermiņa gaismas zibspuldzi - lēna flash Nepārtrauktas ilgi spilgti laiku līdz par 60 stundām, Spīd līdz 70 stundām akumulators var aizstāt

Izmērs:XS/S/M/L/XL

IZMĒRS

Platums, cm

Krūtis(regulējams)

akumulators

S

2 cm

Priekšlikuma 32. - 40. cm

4 gab. CR2032 poga akumulators

M

2,5 cm

38-50 cm

4 gab. CR2032 poga akumulators

L

2,5 cm

43-60 cm

4 gab. CR2032 poga akumulators

XL

2,5 cm

60-70 cm

4 gab. CR2032 poga akumulators

Produkta Parādīt

Par mums: · Produkti: Visi mūsu produkti tiek izmantoti Videi draudzīgu un drošu materiālu, un mums ir stingras kvalitātes kontroles procedūras.Tātad, jūs varat atpūsties apliecināt, ka mūsu produktu kvalitāte.

· Atlaide: Lielās, lai lielās atlaides, tāpēc, ja jūs iegādāties lielu daudzumu, mēs varam jums piedāvāt ļoti konkurētspējīgu cenu.Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk par atlaidi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

· Custom Marka/OEM: Mums ir rūpnīcas, tāpēc OEM/Custom darīt, ir laipni.Ja jums piedāvājam projektēšanas, mēs varam ražot priekšmetus jūs vēlaties.

·Ražošana dažādu veidu pet izstrādājumiem, piemēram, pet apģērbs, mājdzīvnieku pārvadātāji, mājdzīvnieku piederumi, mājdzīvnieku apmales un tā tālāk.

·Laipni aicināti apmeklēt mūsu rūpnīcā, un mums ir nepieciešama jūsu dārgakmeņi ieteikumus.

Pievērsiet uzmanību:

Maksājums:

Mēs pieņemam Darījuma, Western Union, Bankas Pārskaitījumu.

Piegāde: veicot pasūtījumu lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.

Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem.Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem shipmentsdue atšķirības muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

Atsauksmes politika:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Lai Mani Mīļie Draugi: Varbūt jūs interesē citu produktu, un mums ir novērtēts, ka jūsu atbalstu, kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mūsu tiešsaistes pakalpojumu jebkurā laikā.

Tagi: suns har, cea ādas josta, suņu auto produkti, hlbb kaklasiksna, collier suns, amazon tactical vest suni, apkakle led, suns pavadā leopard, ekskluzīvs suņu iejūgs, apkakle suņu led
Zīmola Nosaukums Dogbaby
Led josta
Suņu Iejūgs Tips Veste Drošības Jostas
raksts svītrains
Iezīme GAISMAS
Apkakles Veids Pet LED Josta
Materiāls Neilona
krāsa 7 krāsas par savu izvēli
Veids Suņi
Bezmaksas Piegāde
Sezona Visu sezonu
Izmērs S, M, L, XL

Uzrakstīt recenziju