Izpārdošana

€77.27

€85.85

Honda Grom MSX 125 2017+ Pilna Oglekļa Šķiedras Motociklu Aksesuāri Priekšējais Gaismas Vāciņu

Pievienot atsauksmi

Modelis/ Sērija

Vienība: Honda Grom MSX 125 2017+ Priekšējās Gaismas Vāciņu

Apraksts

Veiktas Ar Autentiskiem 3K Izmēri Oglekļa Šķiedras Jauns UV aizsargpārklājumu Glancēts Autoklāva Konservēšanas Process 2x2 Sarža Pinuma Materiāla Uzstādīšanai Pastāvīgā Saite - Šķidru Epoksīda Līmi (Nav Iekļautas) Tie ir roku darbs pēcpārdošanas oglekļa šķiedras daļām.Dažas korekcijas var būt nepieciešama pareizai furnitūru.

Piezīme

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.Šīs maksas parasti tiek savākti, nodrošinot kravu pārvadājumu uzņēmuma vai tad, kad jūs izvēlieties vienumu uz augšu/nejauciet tos papildus kuģniecības maksas.

Klientu Serviss

1.Pirms pārdošanas pakalpojums: kādi jautājumi par produktiem un pakalpojumiem, tiks atbildēts ar mūsu speciālistiem. 2.Pēc pārdošanas serveice: (1) Mums ir īpašs personāls, lai varētu sekot līdzi loģistikas informāciju par katru preču un atrisinātu problēmas, kas var rasties starptautiskā loģistika transports laikus. (2) Pēc tam, kad jūs saņemtu preces, ja ir kādas instalācijas problēmas, jūs varat sazināties ar mūsu klientu servisa darbiniekiem, mēs jums, lai instalētu.

Tagi: honda cbr 600 f sviru, E100, dtc, MSX, adc audio, cbr1100xx, grom honda, oglekļa s1000xr, honda msx125 grom daļas, klp degošu oglekļa šķiedras motociklu
HS KODS 87141000.90
Motobike Padarīt Honda
Molding Carbonfiber
Krāsotas No
Materiāla Tips Oglekļa Šķiedras
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti