Izpārdošana

€11.26

Candice guo plīša rotaļlieta jauki Pastelis Shin Chan Nohara Himawari dinozauru suns maiga, silta ritošā segu dzimšanas diena Ziemassvētku dāvanu 1gab.

Pievienot atsauksmi

gudrs plīša rotaļlieta jauki Pastelis Shin Chan Nohara Himawari dinozauru suns maiga, silta ritošā segu dzimšanas diena Ziemassvētku dāvanu 1gab.

Materiāls: plīša

Forma: Pastelis Shin Chan

Krāsa: kā attēlā

Izmērs: aptuveni 90*70cm Uzmanību: parasti tas aizņem aptuveni vienu mēnesi, lai jūsu pirkumi, lai sasniegtu jums pēc tam, kad mēs ieliekam tos pa pastu.laikā ļoti aizņemts pasta reizes (teiksim, gatavojoties Ziemassvētku vai citas īpašas dienas, tas var aizņemt pat mazliet ilgāk.Ja jums ir nepieciešams viens no mūsu pozīcijas, bet nevar gaidīt, ka ilgi, mums ir jālūdz, lai jūs lūdzu atturēties no pasūtījuma.Bet mēs arī ceram, ka jūs saņemsiet priekšmetus, kā ātri vien iespējams, mēs nevar kontrolēt ātrumu piegāde.Liels paldies par jūsu sapratni.

Tagi: GUO, mugursoma himawari, jaka todoroki, plīša shin chan, pastelis shin chan attēls, gudrs dinozauru zila plīša, shin chan ķīna, suns nosework, lego pastelis shin chan, suņu rotaļlietas, plīša chewers
Tēma Pastelis Shin Chan
Dzīvnieki Pastelis Shin Chan
Vienuma Tips Dzīvnieki
Modeļa Numurs 2020090106
Veids sega
Dzimums Unisex
Funkcijas Pildīti & Plīša
Materiāls plīša
Brīdinājums rūpēties
Zīmola Nosaukums candice guo
Uzpildes PP Kokvilnas
Vecums > 3 gadiem

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti