Izpārdošana

€11.45

€24.35

Kingchuxing ssd disks 1tb 2.5 Collas SATA3 SSD Iekšējā Cietvielu Disks 128gb 512 gb un 256 gb HDD Cietais Disks Solid State Drive Klēpjdators

Pievienot atsauksmi

Specifikācijas

Cietvielu Disks ieviest: fiziskais izmērs: 2.5 Collas(**100mm x 70mm x 7mm) Ražojuma Modeļa: SATA2.5 Interfeiss: SATA III、SATA II、SATA I Pieteikums: Desktop、Klēpjdatoru、Ultrabook、Datorā integrēti mašīna Iezīmes:attapību、stabilizācijas、enerģijas taupīšanas、Izslēgt、Vieglais svars SSD diska Ietilpība: 32GB\60GB\64GB\120GB\128GB\240GB\512 GB\1 TB\2TB Sistēma atbalsta: Windows10、 Windows8. 1、windows 7、Windows xp、Windows 2003、Windows 2008、DOS、Linux、Unix.Garantija: 3 gadi

Veiktspējas Testēšanas

Pastāv atšķirības lasīt un rakstīt ātrumu, dažādu jaudu, dažādu windows versiju vai datora modelis joprojām ir ātruma atšķirības, tāpēc, lūdzu, ārstēt tos racionāli.Vairumā reizes ātrums klēpjdators ir mazākas, nekā Darbvirsmas.

Ar K525 sērijas ssd diskiem ir viens no labākajiem produktiem, ko mēs domājam.To var lietot uz galddatoriem, piezīmjdatoriem, un all-in-one datoriem, un ir saderīga ar visiem pašreizējiem procesori.Lai padarītu šo kvadrāts justies labi, mums ir pievienota anodizing process čaumalu, kas ir līdzīgs graudains matēts sajust uz ādas un ir ļoti ērti turēt rokā.

Jo tam ir metāla korpuss, tas arī ir lieliska veiktspējas ziņā siltuma izkliedi, tāpēc, ka augstās temperatūras un frekvenču samazināšana nevar notikt, tad, kad lieli faili tiek rakstīti vai lasīt.

Daudzi lietotāji ir jautājums, vai instalējot liels programmatūras cietvielu disks būs uzlabot programmatūru.Atbilde ir noteikti uzlabojusies, jo 4K lasīt-rakstīt sniegumu cieti diski ir vairākas reizes vai pat desmit reizes, ka no mehāniskiem cietajiem diskiem.Tajā pašā laikā, novecošanās laiks 4k failu lasīšana arī tiks samazināta.

Interfeiss Ievads

SATA 3 interfeiss ir šobrīd lielākā daļa mainstream viens.SATA III interfeisa ir lieliska saderība un var arī saderīga ar iepriekšējo divu paaudžu SATA II un SATA pieslēgumu.Tajā pašā laikā, SATAIII interfeiss ir arī uzglabāšanas interfeisu, kas mainstream datori tiks aprīkoti ar, neatkarīgi no tā, vai jūsu dators ir darbvirsmas vai klēpjdatoru vai all-in-one datoru, to parasti var izmantot.

Brīdinājums

SATAIII interfeiss ir teorētisko joslas platums ir 6GB / S, kas varētu apmierināt vairumu cilvēku.Lielu vienotu faili ir laba pieredze, kad tie ir rakstīti vai lasīt secīgi.Tomēr mēs joprojām ceram, ka jūs varētu apstiprināt, vai jūsu datoram ir SATA interfeiss, pirms pirkšanas, lai izvairītos no iepirkuma kļūdas.

Kontrolieris ievads

K525 pieņem pašreizējo lielisku kontrolieris SMI SM 2258XT, kas ir visvairāk nobriedusi (open source) cietvielu cietā diska risinājumu un ir ļoti labi rezultāti.

Pieteikumu Scenārijs

Kvalitātes Kontrole

Mums ir sarežģītu laboratorijas, ražošanas ssd diski.Katru SSD ir jāveic vairākas stingras pārbaudes procedūras pirms tas ir atļauts piegādāta uz jūsu rokās, tāpēc, lūdzu, esiet 100% pārliecināti par mūsu produktiem.

Par Kuģniecības:

1,Lūdzu, pārliecinieties, adresi , tālruņa numuru, pasta kods un pilnu nosaukumu(krievu draugs ir pilns nosaukums) ir pareiza ,veicot pasūtījumu.ja esat veicis pasūtījumu, un vēlaties, lai novērstu imformations , lūdzu atcelt rīkojumu un pārkārtot vēlreiz. 2,paka tiks izsūtīta 1-3 dienu laikā pēc tam, kad noskaidroti maksājumu. 3,Ar Dizainadienas.lv Standarta Piegāde , īpašā prasība, pierakstiet ļaut mums zināt. 4,DHL piegāde nav atbalsta attālos rajonos.(ja jums pieder attālos rajonos, tad papildu maksa tiks iekasēta) 5,Jo importa politikas valstīs ir atšķirīgas, ja muitas procedūras nepieciešams maksāt tarifus, pircējiem ir nepieciešams maksāt tarifus. 6,lūdzu, Lūdzu, neatstājiet us1-3 zemu vērtējumu dēļ kuģniecības jautājums,ja jūs nevarat saņemt paku ,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms lūgt risinājumu.

Sazinieties ar mums:

1,Mūsu darba laiks 6:00 P. M - 3:00 A. M ( Klusā okeāna piekrastes Laika ), no pirmdienas līdz sestdienai ,Izņemot brīvdienas. 2,Lūdzu, sazinieties ar mums Dizainadienas.lv tikai ziņu. 3,Jo laika starpība starp valstīm, mēs atbildēsim, cik drīz vien mēs saņemtu īsziņu . 4,Ja jums ir stratificētās ar mūsu objektus, Lūdzu, atstājiet mums savu pozitīvo atgriezenisko saiti ar Bildēm. 5,Lūdzu neatstāj negatīvas atsauksmes pirms sazināties ar mums.Mēs darīsim visu, mēs varam atrisināt jūsu problēmas.Iesniegt negatīvas atsauksmes nav par vēlu, ja problēma nav atrisināta.

Par Garantijas:

1.Visi mūsu objektus atbalsta 3 gadu garantija. 2.Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jūs atbilstat problēmas, mēs jums risinājumi 3.Lūdzu, zināt, ka visas kuģniecības maksa par preču atgriešanu vai apmaiņu, ir pircēja pienākums.

Tagi: cietais disks, kingdian, netac, kingspec ssd, ssd, ntss m2 1 tb, ssd weijinto, ssd 1t tb, hd 128gb ssd, 1 tb ssd
Darbības Temperatūra 0~70 pēc Celsija
Kontrolieris SMI2258XT
1. stils iekšējā cietvielu disks
Veids Iekšējā
Svars 110g
Nand Flash Tipa TLC
Iepakojums
Modeļa Numurs SATA2.5 cietvielu cietais disks
Stils ssd
2. stils atmiņas kartes ssd
Uzglabāšanas temperatūra -20~75 Celsija
Interfeisa Tips SATAII
Postenis Stāvoklis Jauns
Garantijas laiks 3 gadi
Stils 3 iekšējais cietais disks
Sertifikācija ROHS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmēri 100mm*70mm*7mm
Pieteikums Klēpjdators
Zīmola Nosaukums Kingchuxing
NAND flash atmiņas TLC/MLC AUGSTAS
Izmantošana ssd diska uz datoru, dators, laptop
Izmērs 2.5"
Lasīšanas/Rakstīšanas Ātrums Lasīt 400~570(MB/s), Rakstiet 220~520(MB/s)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti