Izpārdošana

€4.75

€8.64

Jogas Paklājiņš Anti-skid Sports Fitness Mat 4MM Bieza EVA Komfortu Putu jogas matt Vingrinājumiem, Joga un Pilates Vingrošanas paklājiņš

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

1. Augstas kvalitātes videi draudzīgi materiāli: Jogas paklāji ir izgatavoti no augstas kvalitātes videi draudzīgi materiāli.Termoplastisko elastomēru (TPE) parasti ir zema moduli.Elastīgi materiāli, kas var būt izstiepts atkārtoti, kas nodrošina lielisku izturību, mīkstinot un slīdes pretestību.Tas ir jaunāko tehnoloģiju uzlabojumu salīdzinājumā ar tradicionālo mats.

2. Lipīga neslīdoša tekstūra un divkārša slāņa asaru izturība: Īpašas lapiņas neslīdoša tekstūra abās pusēs, lielāku blīvumu nekā parastās jogas paklājiņus, kas nodrošina lielisku saķeri un lielisku saķeri, ļoti piemērots praktizē dažādas jogas.

3. Augstu blīvumu, kas nodrošina polsterējumu un ādas elastību.Aizsargātu jogas cienītājiem visos līmeņos.

Apraksts:

Šis produkts ir jogas paklājiņš, izmantojot augstas kvalitātes videi draudzīgi materiāli, kas piemēroti jogas cienītājiem.

Specifikācijas:

Materiāls: EVA

Svars: 200g

Biezums: 4mm

Krāsa: melna

Specifikācija: 183x60x0.4cm

Paketē Iekļauts:

1 * Jogas paklājiņš

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: gumijas paklājiņš jogas, grīdas putu paklājiņš, paklājs puzzle spēles, yogamat soma, šakti-paklājiņš jogas paklājiņi, kork jogas matēts, liels jogas paklājiņš, paklājiņš jogas, EVA putu, fit mat
Modeļa Numurs jogas paklājiņš
Materiāls EVA
Specifikācija 183x60x0.4cm
Garums 183x60x0.4cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Svars 200g
Biezums 4mm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti