Izpārdošana

€9.24

€15.41

Mirgo Brilles Vadu LED Brilles Kvēlojošs Puses Piegādes Apgaismojums Jaunums Dāvanu Spilgtas Gaismas Festivāls Puse Spīd Saulesbrilles

Pievienot atsauksmi

Lai iegūtu perfektu kiberpanku izskatu, valkājot šos Krāsains LED Brilles!Galvenās Iezīmes

[LED] ir viena LED uz katras glāzes roku, ideāls atbalsts kiberpanku izskatu.Tās izstaro gaismu no objektīva, padara jūs izskatās ļoti forši.

[Uzmanību] noteikti ir uzkrītošā brilles, kas vērsīs uzmanību notikumu, personu, carnival, vai klubu.

[Pārslēgties Kontroles] Vienkārši kontrolēt gaismas režīmā, nospiežot sānu slēdzi, jūs varat izvēlēties zibspuldzes režīmu, lai parādītu, krāsains gaismas efektiem.

[Komfortu], izstrādājot brilles, mēs esam veikuši komfortu prioritāte.Lēcas papildu polsterējumu un lieti deguna spilventiņi padara jūs ērti.

[Gadījumos] Var izmantot lomu spēles, dalībnieki, krogs, klubs, karnevāls, koncerti, bāri, KTV, dejas un citas izklaides vietas.

[Izturīga materiāla], kas Izgatavoti no augstas kvalitātes akrila materiāla izturība pret skrāpējumiem un augstu izturību pret lūzumu, sniegt ilgam kalpošanas laiku.Specifikācijas Produkta Svars 80 ° Iepakojuma Lielums

(L x W x H) 20 x 13 x 20CM Iepakojuma Saturs 1 Pāris LED apgaismojuma glāzes gaišā Krāsā Regulējams Materiāls Akrils

Piezīme Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts uz attēla.Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Tagi: led dmx, led stick, dzimšanas diena dekoru puse, bomba armijas bumba, svelme puse, figur dzelzs vīrs, led puse, tumši spīd, colnels saulesbrilles, acu vairogs ar masku
Skaits, Gab 1pc
Svelme Piegādes Veida Svelme Sunglass
Modeļa Numurs Krāsains LED Brilles
Godu Puse
Aizrautīgs Laiks Nakts

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti