Izpārdošana

€18.17

Hifi Skaļruņu Kabeli ar 2 Banana Plug 2.0 Pin Mājas Kinozāles Pastiprinātājs Skaņas Sistēmas Audio Cable Gold Plated OFC 1m 2m 3m 5m-8m

Pievienot atsauksmi

MOTĪVS:

1. Savienotājs: zelta pārklājumu.

2. Diriģents: Skābekļa-brīva Vara vadu (3 laukuma milimetru, 488 dzīslu skaits),par 12-13 AWG vadu.

3. PVC izolācijas, vides un elastīgāku

4. Zema pretestība, zems zudumu, ar zelta pārklājumu savienotāji & skābekļa-brīva vara stieples sniedz skaidrību, sonic precizitāti & minimālu signālu traucējumus.Kabeļu piegādēm, jums augstas kvalitātes signāla ceļš no audio komponenti, kas padara bagātāku amd pilnīgāku izpildi.

5. Saderīgs ar ierīci, ar banānu ligzda: augstas enerģijas klase skaņas lodziņu, pastiprinātāji, mājas kinozāles,5.1 surround sound sistēma., u.c.

Audiophile Kvalitāti.Instant Instalēt

Lai iegūtu vislabāko no jūsu augstas veiktspējas skaļruņu sistēma, jums ir nepieciešams augstas kvalitātes runātājs stiepli.Ar daļu skaits, kas ir vairāk nekā 4 reizes lielāks nekā lielākā daļa 12 AWG runātājs stiepli un uzcelta premium banānu sveces, mūsu Runātājs stiepli padara audiophile skaņas kvalitāti vieglāk nekā jebkad, lai sasniegtu.

Augstas Daļu Skaits

Šis runātājs stiepli tika izstrādāta ar augstākajiem kvalitātes standartiem.Nevis 90 – 100 vītnēm no vara, tāpat kā vairums 12 AWG vadu, mēs izmantojam 488 virzieni katrā diriģents.

Lielāka daļa skaits ļauj mazāk kropļojumu, dziļāku bass, labāka skaņas attēlveidošanas un tīrāku kāpumi no savu skaņas sistēmu.

Premium Banānu Sveces, Piemaksas Starpību

Precizitātes 24k zelta vadi

Tīra Vara

Tīra vara dzīslām nodrošinātu jums vislabāko iespējamo skaņas kvalitāti.

Skābekļa-Brīva

Šī Skaļruņa kabelis ir 99,99% skābekļa bezmaksas.Lētāk kabeļi dažreiz ir skābekļa kabatām viņu vara vadiem, kas var samazināt skaņas kvalitāti un pazudināt kabeļu laika gaitā.

Premium Sveces

Šis Runātājs Stiepli nāk pre-izbeigt ar piemaksu banānu sveces, lai dotu jums vistīrāko, vienkāršākais instalēt un labāko iespējamo savienojumu.

Piezīme: **cena ir par 1 gab.tas ir viens vads ar 2 sveces katrā pusē. **ja tas ir Centrs Skaļrunis, jums ir nepieciešams iegādāties 1 gabals tikai; **ja jums ir 2 galvenie runātāji, jums vajadzētu iegādāties 2 gabali .

Tagi: audio plaukts, kimber, kabeļu banānu, banānu savienotājs, banānu savienotājs hifi, ataudio skaļruņa kabelis banana plug, ofc skaļruņu kabeļi, occ vara, 3m 6035, sudraba skaļruņa kabelis hifi audio
Savienotājs A Oxyacid Bezmaksas Vara
Iepakojums Kartona Kaste
Pieteikums Mikrofons
Aizsargs Bize
Veids Speakon
Ārējais Diametrs 12mm
Modeļa Numurs 2 Banānu, lai 2,0 mm Pin
Savienotājs B Speakon
Dzimums Vīrietis-Vīrietis
Zīmola Nosaukums GOLLE YLION

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti