Izpārdošana

€5.19

€5.77

Hirose Metāla Apļveida Savienotāju 4-pin Male Plug AP 10A-7P-4P par Red Kameru Barošanas Savienotājs, Iespraudiet

Pievienot atsauksmi

Hirose Metāla Apļveida Savienotāju 4-pin Male Plug AP 10A-7P-4P par Red Kameru Barošanas Savienotājs, Iespraudiet

Iepakojums saraksts: 1gab.

Mums ir sniegt citus numurus( Kā šādus attēlus ).Ja jums ir vajadzīgas citas daļu numurus, lūdzu, noskaidrojiet pie mūsu veikalā vai sazinieties ar mums.Paldies!

Kāpēc izvēlēties mūsu 1. samazināt jūsu izmaksas,Lēti kabeļu montāžu, piedāvā, vismaz saglabāt savu 30%-50% izmaksas (100% saderīgu un strādā labi) 2.Ietaupiet savu laiku (Jūs varat atrast kabeļi un pieslēgvietas atrodas vienā vietā un ar Augstu kvalitāti) Par mūsu savienotājs kabeļi, lai nodrošinātu vienas pieturas pakalpojumu, mēs ar lepnumu piedāvājam cable assemblies mūsu klientiem.Katra kabeļa montāža ir pilnībā pārbaudīta pin-pin nepārtrauktību, kā arī ar augsta sprieguma tests, lai nodrošinātu, ka nepastāv potenciāla sadalījums problēmas.Katru kabeļu montāža ir pilnībā pārbaudīti, lai nodrošinātu, ka tas atbilst noteiktajām prasībām.Mēs to darām saskaņā ar klientu prasībām(pielāgošana garums vadu, savienotājs daļa numuru) .Ja jūs vēlētos, lai pārrunātu jūsu prasības vai saņemtu piedāvājumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Tagi: hirose connector, savienotājs gx12, lietie 4 pin savienotājs, apļveida savienotājs, hirose, arri, 4 pin vads fotokameras, sarkanā komodo, hirose 4 pin savienotājs 10pcs, 4 pin hirose
Pieteikties Automātikas iekārtas, barošanas elektrisko savienotāju pievienojiet
Savienotāja Tips Metāla apļveida plug pašbloķējoši savienotājs
Modeļa Numurs Hirose AP 10A-7P-4P

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti