Izpārdošana

€88.63

€126.61

600V 4/4 Pilna Izmēra Gaismas Baroka VIJOLE LOKU, Snakewood Stick un Varde Premium Mongolija Astru Taisni Vijole Daļa Piederumi

Pievienot atsauksmi

◇ MAĢISTRA studiju LĪMENĪ - Tas ir, ko mūsu kapteinis loku veidotājs un sniegs jums lielisku skaņu.Lietojot premium kvalitātes dabiskus astru, tā ir lieliska contractility un var turēt kolofonija labi, ļoti izturīga.

◇ SNAKEWOOD - baroka loks ir snakewood stick, gaisa žāvēti vairāk nekā desmit gadus.Apaļā stick formas.Stick pati par sevi ir labi sabalansēta un perfekti taisni.Aptuveni 57 grami,70cm, ieskaitot skrūves, brīnišķīgi svars un garums destribution.Viegli spēlēt.

◇ LIELISKU SNIEGUMU - Jūs varat saņemt tīru un bagātīgu, siltu toni.Mēs, ko izmanto izvēlēts spēcīgs snakewood nūjas un premium matus.Daudzi spēlētājs pārbaudīta, un pastāstīja, ka mūsu baroka loki ir daudz labāku sniegumu, nekā līdzīgiem uzņēmumiem.Jūs saņemsiet konsekventi labu skaņu ar loku.

◇ LIELISKU LĪDZSVARU PUNKTS - Kā jūs zināt, līdzsvara punkts ir ļoti svarīgi, lai priekšgala.Lielisks līdzsvara punktu, kas padara priekšgala vieglāk un ērti kontrole.Mūsu maker vienmēr pielāgo tā, lai vairākas reizes, lai nodrošinātu tās punkts ir tiesības klāstu.

◇ ARĪ ROKU darbs - loks ir pilnīgi master loku veidotājs ar tradicionālo handcraft darbu.Tas ir diezgan pienācīgas labu loku, arī līdzsvaru viegli spēlēt un darīt dažādas insultu.Priekšgala labā stāvoklī, taisni, ir gatavi spēlēt.

Loks ir apaļa stick, un ir izgatavots no skaista, spēcīga, snakewood.Stick pati par sevi ir labi sabalansēta un perfekti taisni.Pieņem premium nebalināta Mongolija astru, tā ir lieliska contractility un var turēt kolofonija labi, ļoti izturīga.Tas rada bagātīgu, skaidru un siltu konsekventu skaņas.Skaisti snakewood baroka stila varde.Tas ir ļoti smalks snakewood vijole loku ar lielisku līdzsvaru.

Priekšgala labā stāvoklī, taisni, ir gatavi spēlēt.

Profesionālo spēlētāju.Labs priekšgala, lai jūs izvēli.

Tagi: kolofonijs vijole kolofonija, vingobow vijole, mongolijas drēbes, balta baroka vijole, ierīču varde, maza baroka, ns elektriskā vijole, profesionālās vijole, paklāju nazis, varde led
krāsa Brūns ar Melnu Rakstu
Stick Varde Materiāls Labi izvēlēts Snakewood
Forma KĀRTA
matu Premium Mongolija Astriem
MPN 20090930600V44
Svars Approx 55g
Garums Approx 70cm (Including screw)
UPC 600682737517
Veids 4/4 Izmēra Vijoles Lociņu
Darbības Maģistra studiju līmenī
Modeļa Numurs 600V
Zīmola Nosaukums VingoBow
Izmantošana Vijole Izmantot
Meistarība Meistars

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti