Izpārdošana

€2.57

€3.72

Hunthouse Pavisam Mīksta Lure 7.5 cm 8pcs/maiss Upju Zvejas Mākslīgā Baitfish Silikona Ēsmas lēti karstā pārdošanas labākais stils

Pievienot atsauksmi

HUNTHOUSE 7.5 cm 3.73 g 8 gab./daudz gumijas lure Zvejas Vilinājums Ēsmas Wobblers Makšķerēšana, makšķerēšana bass

1. Augstas frekvences vibrācijas, T-asti rada atšķirīgu šūpošanos rīcības ka zivju atrast neatvairāms.

2. Piesūcinātas ar smago devu kalmārs smaržu, pievilcīgu un ilgstošu.

3. Ēsma vītnes dizains, var sekot pukstēšana mīkstās ēsmas, lai veicinātu mazo burbuļi, lai piesaistītu uzbrukuma zivis.

Atgriešanās un Kompensāciju

Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņu, nav nekādu izņēmumu!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu informāciju.

Mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju piedāvājuma summu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām sastāvdaļām un accessorics iekļauts pēc tam, kad gan pircējam, gan pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.Vai jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkti nav tik reklamē.

Tagi: medības māja lure, mini makšķeres soma, 3d pildspalva, bass assassin turbo shad, lure tārps, nopirkt medību mānekļi, plopper milzenis, lure softbait, ķermeņa silikona lure, šķiedras lidot
Pozīcija Okeāna Klinšu Fshing
krāsa Sarkana Zaļa Balta Dzeltena Brūna
Modeļa Numurs LW208
Zīmola Nosaukums medības māja
Veids Mākslīgo Ēsmu
Materiāls PVC
astes T - asti
soma 8 gab./daudz
Svars 3.73g (0.008lb)
Kategorijas LURE
Garums 7.5cm (2.96in)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti