Izpārdošana

€5.02

€5.23

8X10mm, 5 Metri, Dārza Šļūtenes PVC Augu Apūdeņošana, Elastīga Šļūtene, Caurule, Caurules, Dārza Šļūtenes Spoles Sadzīves veļas Mazgāšanas Automašīnas

Pievienot atsauksmi

Specifikācijas:

100% Pavisam jaunu ērti justies!

Krāsa:Kā rādīt

Materiāls:PVC

Numurs:JR0022

Izmērs:Garums 5m, ārējā diametrā (OD:10mm), iekšējo diametru (ID: 8mm)

(Lūdzu, 1-5 cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un elastīgumu.)

Funkcijas:1.Liels laistīšanas podos un dobēs puķes.

2.Caurspīdīgs šļūtenes, gaismas kvalitātes, mīkstu, augsta elastība, nodilumizturība, nav toksisks

Pakete ietver:5 M / pack šļūtenes

Uzmanību: tā Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, paldies par jūsu sapratni.

Apmaksa: 1. Mēs varam pieņemt Kredītkartes, Darījuma, Western Union un tā tālāk. 2. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.Piegāde:

Paketē tiks nosūtīts ar DHL,FEDEX,UPS,TNT vai EMS lūdzu, izvēlieties vienu no tiem.Pēc tam, kad mēs nosūtītas gabalu, mēs aizpildiet izsekošanas numuru, un jūs informēt, nosūtot e-pastu.Lūdzu, ievadiet pareizo adresi un tālruņa numuru, kad jūs veikt pasūtījumus, tāpēc mēs varam piegādāt produkts jums.

Atsauksmes:

Labas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mans rezultāts, ja jums justies apmierināti ar savu produktu, lūdzu, dodiet man pozitīvas atsauksmes.

Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Tagi: dārza šļūtenes turētājs sienas stiprinājums, sākotnējā waterpulse, ūdensvada armatūra, šļūtenes dušas, pvc dekoratīvu elastīga, peristaltisko sūkņu cauruļu, auto šļūtenes, šļūtenes, asus zenfone dzīvot l1 lcd, šļūtenes spoles
Svars 0.15kg
Izmērs 8x10mm
Materiāls PVC
krāsa Caurspīdīga

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti