Izpārdošana

€4.29

€8.59

Jaunu elektrovilcienu Magnētiskā Lauka Hape, Tvaika Laikmeta Kravas Vilciena Klasiskās Bērnu Lokomotīvju Rotaļlietu Thomas BRIO Koka Ierakstu

Pievienot atsauksmi

Koka Žogu Sakausējuma Elektriskā Lokomotīve Bērnu Rotaļlietas Gordons Priekšējā Nodalījumā

Funkcijas:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Reāli transportlīdzekļa stilā, ar dzīvīgu krāsu saskaņošanas padara to par lielisku rotaļlietu maz vilcienu mīļotājiem.

Ielikt AA baterijas vērā apakšā bērnu koka vilcienu elektriskā ātrgaitas lokomotīve, rotaļlietas un savienot to ar citām divām automašīnām.Elektriskais vilciens kustas uz priekšu un atpakaļ ar pogu.

Izturīgs un drošs plastmasas materiāla, kas ir drop-pierādījums, un padarīs bērnu koka vilcienu elektriskā ātrgaitas lokomotīve mīļāko rotaļlietu jūsu bērnam tuvākajos gados.Aizvērt savienojumu, ir magnēti, ar pozitīvajiem un negatīvajiem poliem, starp auto.Tie fit kopā pārvietojoties un nav lēkt ārā.

Lai uzlabotu spēle, jūs varat ievietot bērnu bērni, koka vilciens vilcienu elektriskā ātrgaitas lokomotīve rotaļlietas jūsu koka dziesmu, kas ir vēl interesanti.

Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu bērniem, elektriskie ātrgaitas lokomotīve, rotaļlietas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs nekavējoties reaģēt, lai apmierinātu tevi.

Specifikācijas:

Krāsa:kā parādīts attēlā

Size22X4.7CM

Paketē Iekļauts:

1x kopumu, rotaļu automašīnas aprīkojumu

Tagi: koka vilcienu banka, fidget, brio dzelzceļa, thomas twin, brio vilcienu, mehānisms koka vilcienu, amatniecības koka, attīstības izglītības rotaļlietas, klp jaunu ēru, lsi megaraid
Mēroga 22X4.7CM
Modeļa Numurs Rotaļu Automašīnu Iekārtas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Diecasts & Rotaļu Automobiļi Diecasts & Rotaļu Automobiļi
Brīdinājums No

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti