Izpārdošana

€5.64

€8.41

Zelta Meitenes Plakāts Kanvas Glezna Uzturēšanās Zelta Sienas Mākslas rotājums Mājās, Paldies par to, ka Draugam

Pievienot atsauksmi

-----Labi Iepakotu-------------------

Mēs apsolījis, ka, ja zemes gabals bojāts piegāde, mums būs vēlreiz vai vienkārši kompensāciju tieši jums, lūdzu, neuztraucieties

-----Par Piegādi-------------------

Galvenokārt mēs izmantosim /ePacket/, /Dizainadienas.lv Standard Shipping/, /China Post Air Mail/ sūtīt savu sūtījumu (jūs varat izvēlēties piegādes veidu, kuru vēlaties), tās visas piegādes kvalitāti, kā arī ar sekošanas informāciju, lai jūs varētu izsekot to internetā. /ePacket/ un /Dizainadienas.lv Standard Shipping/ ir ātrāks nekā /China Post Air Mail/, tāpēc iesakām klientiem izvēlēties /ePacket/ un /Dizainadienas.lv Standard Shipping/ .

-----Sazinieties Ar Mums-----------------------

Coummunication ir svarīgi, kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, Ļaujiet man to novērst, lai jūs, lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt sliktas atsauksmes viegli, paldies par jūsu sapratni, jau iepriekš.

Mēs esam rūpnīcā Ķīnas, laipni aicināti sazināties ar mums, lai uzņēmējdarbības jebkurā laikā, mēs varam nodrošināt lielāku atlaidi un informāciju par apģērbu (un jebkuru citu citus produktus, kas jums interesē) .

Tagi: zēns plakāts, nagu krāsošana zelta, plakātu xbox, draugs plakāts, melnā zelta plakāts, galvaskausa meitene glezna, dekoru zelta mājās, zelta roze mājās, mazulis audekla apgleznošana, skaits glezniecības zelta
Atbalsta Bāzes Audekls
Veids Audekls Printings
Kadra režīmā Bez rāmīša
Mācību priekšmeti TV Spēlēt
Var pielāgot
Piegāde Ātra Piegāde Ar Sekošanas Informāciju
Vidēja Eļļa
Materiāls Audekls
Stils Eiropa
Iepakojums Labi Iepakotu
Forma Horizontāla Taisnstūra
Atbalsta Pilināmā
Rāmis No
Technics Krāsošana Ar Strūklu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti