Izpārdošana

€10.06

TO-220 alumīnija Oksīda Keramikas Lapu-3P1 Augstas Temperatūras Izturīgu Keramikas virsmas-247/264 Keramikas Radiators

Pievienot atsauksmi

modname=ckeditor alumīnija Oksīda keramikas plāksnes Materiāls: 96% alumīnija oksīda (AL 2O3) balts (dabas neorganiskais materiāls) Biezums: 0.25, 0.3, 0.385, 0.45, 0.5, 0.6, 0.8, 1.0 mm specifikācijas: TO-220, TO-247, LAI-254,LAI-257,LAI-258.-264, TO-3P,LĪDZ-3 Customized izmērs: garums 4-380 mm un platums 4-240mm var būt patvaļīgi pielāgotus, kas ir SGS vides aizsardzības testēšana, un vairāk nekā 1000 veidu, substrāta specifikācijas, vietas piedāvājums, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu, var apstrādāt pasūtījuma griešanas caurumu marķējums, pulēšana, var atvērt pelējuma, dažādu biezumu iespējas, un: 99 alumīnija oksīda keramikas plāksnes, specifikācijas dažādas vietas, ja jums ir nepieciešams sazināties ar klientu apkalpošanas dienestu.

AL203 keramikas plāksnes ir īpaša keramikas plāksnes, kas ir grauzdēta 1600 ℃.Īpašības alumīnija oksīda keramikas substrāts: 1. Termiskā starojuma efekts, Ko izpratni keramikas materiāls, kas pats par sevi nav taupīšanas īpašības augsta siltuma daudzums, siltuma vadītspēju, pēc tam, kad nepārtraukti Zha testa izpēte, izstrādāta keramikas siltuma izlietne, siltumizolācijas un kādreiz gabals kontrastu, samazinātu unikālo Lei slānis ietekmēt siltuma efektu, siltumvadītspēja un materiāls pats par sevi ir ļoti augsta, produkts, tajā pašā vietā unikālo Lei siltuma vadītspēju, kas ir daudz pārāka par citiem siltuma vadošiem materiāliem. 2. Tiešā siltuma vadīšanas ietekme izplatīšanas tradicionālo siltuma vadāmības skrūves ir šādi: viens siltuma vadīšanas slānis viens siltuma vadīšanas slānis viens siltuma vadīšanas slānis ^ alumīnija radiatoru, kad karstums, Kad apkures iestāde veic siltuma vadītspēja slāņa (termiskais efekts ir zināma pavājināšanās), tā tiek nodota absolūti šauro slāni (piemēram, plānas poliestera, Kapton, utt., kuru siltumvadītspēja irļoti zems lai vēl saka, vājināšanās) un pēc tam nodot siltuma vadītspējas līmenis.AI203 keramika: augstu alumīnija oksīda saturs, struktūra ir kompakta, ar īpašu kvalitāti, sauc par īpašu keramikas AI203. Keramikas materiāls, kas ir skābekļa jonu struktūra, aizveriet sešu pušu struktūru un alumīnija jonu aizpildīt divas trešdaļas no octahedral plaisu, tas ir tāds pats kā dabīgais korunds a - AI203 struktūru stabilitāti, tāpēc keramika ar augstu cietību, lielisku nodiluma izturība.

Keramikas lapu var nodrošināt ar metalizēta vara plaķēti keramikas plate, kas var būt klāts ar sudraba, vara, alvas un niķeļa

Keramikas siltuma izlietne ir tieši vada keramikas plāksnes kopumā, nav fiksējošo slāni un vājināšanās un siltuma izkliedi, var atņemt vairāk siltuma šajā pašā laika vienībā. 3, alumīnija oksīda keramikas pats par sevi ir augstas veiktspējas īpašības, lai panāktu siltuma izkliedi efektivitātes 4, izmantot keramikas siltuma izlietne un samazināt (EMI) (elektromagnētiskie traucējumi)

Keramikas siltuma izlietne ir labāka siltuma izkliedi īpašības nekā vara un alumīnija tajā pašā apjoma mērvienību, un var samazināt EMI problēmas, un to var efektīvi novērst statiskās elektrības, tāpēc, ka iekārtas darbība ir stabilāka, un tās kalpošanas laiks ir ilgāks!

Veiktspējas funkcijas:

1. Augsta cietība, laba nodiluma izturība, zema siltuma vadītspēja, laba ķīmiskā stabilitāte un augsta korozijas izturība

2, augsta uguns izturība □ pretestību 1600℃ augsta temperatūra

3, laba ķīmiskā stabilitāte □ augsta temperatūra var pretoties skābes koroziju

4, izturība, nodilumizturība, ķīmiskā stabilitāte, labas bioloģiskās atbilstības, augsta blīvuma

5, ir sava veida augstas temperatūras, nodilumizturība, izturība pret koroziju neorganisko nemetālisko materiālu, kušanas temperatūru līdz pat 1600 grādu pēc Celsija, ir viens no dabas ir labāk ugunsizturības materiālu Pielietojums:

Keramikas substrāts ir plaši izmanto elektriskās ierīces.Elektronisku; Medicīnas; elektriķis.Militārā rūpniecība; Aviācija; Ceļu satiksme; Instrumentu un instrumentu; Auto; Komunikācijas.

Tagi: keramikas plāksnes, alumīnija oksīda keramikas, aromterapijas keramikas, gliemežu sauļošanās, alumīnija oksīds, alumīnija oksīda keramikas substrāts, keramikas siltuma izlietne, alumīnija plāksne, alumīnija loksnes, alumīnija caurules
Veids Gaisa Kondicionieris Daļas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti