Izpārdošana

€5.70

€6.06

Akrila Grims Uzglabāšanas Kaste Sienas Karājas Nagu Laka Rotaslietas Stāvēt Smaržas Rādīt Lietu Kosmētika Organizators Grāmatu Blāvi Plauktā

Pievienot atsauksmi

Detalizēti:

Mazs Izmērs: 30cm*5.5 cm*5.5 cm

Mediun Izmērs: 40cm*5.5 cm*5.5 cm

Liela Izmēra : 50 cm*5.5 cm*5.5 cm

Pakete ietver vienu nagu laka displejs stāvēt .

Pielāgotus produktus un drukāt logo attēlu

Tik ilgi, cik jūs pasūtīt 1 gab., mūsu produktu ,jūs varat pielāgot savu stilu un izmēru , jūs varat izdrukāt savu logo un attēlu arī .

Lūdzu jūs sazināties ar mums, pirmkārt , ja jums ir nepieciešams, pielāgot un izdrukāt logo , mēs jums citāts, kā jūsu prasība, un lai daudzumu .Tad jūs varat maksāt par jūsu logo drukāšanas izmaksas vai citu addtive izmaksas .

Mēs jums jāsaka, ka, pirmkārt, ir :

(1) cena, displejs ir tikai cena bez drukas logo, kā mūsu produktu dizainu .

(2) Ja jums nav jāmaksā par logo drukāšanas izmaksas vai addtive pielāgošanas izmaksas , mēs nosūtīsim jums bez logo drukāšanas kā mūsu oriģinālo dizainu .

Mēs varam pielāgot, kā jūsu izmērs un biezums , un mēs varam pielāgot logotips arī , ja jums ir nepieciešams pielāgot sevi produktu , lūdzam jūs sazināties ar mani brīvi .

Ko jūs redzat ir tas, ko jūs saņemsiet, Veikt photoes, ko tiešām paraugus.

Juvelierizstrādājumu nav iekļauti.

Maksājumu A. Maksājums ir paredzēts saņemt 3 dienu laikā no izsoles tuvu.

B. Darījuma ir mūsu vēlams maksājumu metodi, mēs arī pieņemt dažādus maksājumus, T/T,Western union, Money gram un citi, kā norādīts zemāk.

Atgriešanās un Valūtas politika

Mēs piedāvājam 100% pakalpojumu, ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ,preci ir iespējams atgriezt mums tās sākotnējā stāvoklī attiecībā uz kompensācijas vai apmaiņu.lūdzu, sazinieties ar mums ar informāciju, Mēs atdotu visu savu naudu, izņemot kuģniecības un pārkraušanas maksu pēc tam, kad mēs saņemt jūsu atgriešanās objektus.

Atsauksmes politika

Mēs sniegs pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad maksājums ir saņemts, Lai veicinātu veselīgu Ali kopienas, mēs ceram, ka jums būs darīt to pašu par mums.Mēs vēlamies, lai jūs saprastu, ka mēs novērtējam klientu apkalpošanas vareni.Ja jums ir kāda neapmierinātība, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, lai jūs, pirms mūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs esam pārliecināti, ka risinājums ir vienmēr.

Piegāde

A. Mēs nosūtīt produkti 3 darba dienu laikā pēc sistēmas apstiprina jūsu maksājumu;

B. Nometiet kuģniecības, mēs piedāvājam nometiet kuģniecības, pls sūtīt mums jūsu klienta pareizi kuģniecības pievienot, kad vietu secību;

C. lielākā daļa produktu, mēs piedāvājam bezmaksas piegāde ,bet jums vajadzētu pievērst uzmanību uz šo, pirms jūs iegādāties .

D. tranzīta Laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

Tagi: boho rotaslietas kaste, pga2311, kaste grims organizators, gēla nagu lakošana ar uv, Dazz, cosmet, kompozīta akrila kastē, displejs stāvēt rotaslietas, kaklarota akrila displejs gadījumā, arcyrlic grims, uzglabāšana
Vienuma Tips Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas
Postenis Augstums 5.5inch
Modeļa Numurs ER2019110910A
Materiāls Akrila
Objektu Platums 5.5inch
Postenis Svars 120g
Rotaslietas Iepakojuma Un Reklāmas Veids Gadījumos, Un Displeji
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objekta Garumu 40inch
Produkta Funkcijas Augstas Kvalitātes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti