Izpārdošana

€6.96

€7.33

Ļoti liels anālais plug 6 G izmērs vietas Stimulēt anālo masturbāciju Sieviešu, vīriešu Prostatas Masāža Ļoti liela Butt Plug Seksa rotaļlietu par geju

Pievienot atsauksmi

Laipni lūdzam SisBro Noliktavā

Paldies, ka izvēlējāties mūs.Mēs esam biznesa vērsta uz pieaugušo produkti.Mēs tikai ražot augstas kvalitātes un izmaksu ziņā efektīvu produktu, lai aizsargātu savu drošību un labas sajūtas aizsardzību, tas ir mūsu garantiju.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums un novēlēt laimīgu iepirkšanos.

IZMĒRS

6 dažādi izmēri, ideāls iesācējiem, lai papildu apmācību.

Privātuma Iepakojums

Aizsargāt privātumu mūsu klientiem, ir mūsu atbildība.Mums ir plaša pieredze iepakojuma privātumu.Neuztraucieties, tikai jūs zināt, kas ir iekšā paketē.

Par jautājumiem

Ja jums ir kādi jautājumi, kas ir neskaidri vai nesaprotami, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas jebkurā laikā.Daudzos gadījumos, tiešas atsauksmes neatrisina problēmu.Paziņojumu var atrisināt šo problēmu.Es ceru, ka, lai jums laba iepirkšanās pieredzi.

Tagi: sēklinieku, prostatas massager, butt plug, modinātājs dzimums, seksa rotaļlietu ass paplašināt, nominālā prostatas massager, seksa rotaļlieta, anālais, massag prostatas, lielo izmēru prostatas masāža, buttplug rotaļlietas
Zīmola Nosaukums DOPAMONKEY
Neķītrs Attēlu No
Seksuāli Divdomīgs No
Modeļa Numurs anālais plug
Materiāls Papildu Silikona
Izmērs 6 size training
Function1 Maksts G-spot stimulācija
Vienuma Tips Anālās Seksa Rotaļlietas
Funkcijas Anālais masāža vīriešiem

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti