Izpārdošana

€3.38

€4.51

Sejas Dabisko Gaisa Spilvenu CC Mitrinošs Fonds Grims uz Augšu, Ūdensizturīgs Balināšanas Korekcijas zīmulis Gaišāku Ādas Krāsu

Pievienot atsauksmi

Ja Jums Patīk Šo To,Lūdzu, Pievienojiet To Uz Savu "Vēlmju Sarakstu",Ja Jūs, Piemēram, Mūsu Veikalā,Lūdzu, Pievienojiet To Jūsu "Veikals Saraksts".Mēs piedāvājam Lielu, Lai Lielas Atlaides ,Ja Jums Ir kādi jautājumi,Lūdzu, Sazinieties ar Mums, Paldies ļoti daudz!!!

Apraksts:

* Izmantojot mikro-korektoru, sūkļa aplikatoru piemēro vienmērīgi un gludi, lai izdzēš, tumši apļi un smalkās līnijas, neredzamas poras.Tas var uzlabot ādas taukainu, tumši loki, nevienmērīga ādas toni un trulums, gluda āda, un gaišāku ādas toni.

* Maiga tekstūra, viegls un elpojošs, korekcijas zīmulis efektīvi vāciņu sejas vietas, atstājot ādu maigu un baltā krāsā.

* Mitrina ādu, uzlabo ādas sausumu un stingruma.

* Noņemams sūklis gaisa suku galviņa atvieglo tīrīšanu un novērstu baktēriju augšanu.

* Redzami samazinās izskatu tūsku ap acīm un nodrošina vienmērīgu, nevainojamu pieteikumu.

* Dabiskas krāsas, ādai draudzīgas, to var arī koordinēt ādas toni un gaišāku ādas toni, lai padarītu jūsu ādas krāsa izskatās veselīgāka.

Specifikācijas:

Dzimums:Unisex

Ādas Tips:Visiem ādas tipiem

NETO WT:30g

Uzglabāšanas laiks:3 gadi

Krāsa:2 krāsu var izvēlēties

Izmērs Veids:Pilna izmēra

Priekšrocības:Eļļa, kontroli, objekta, kas atrodas, neredzamas poras, mitrina

Sastāvdaļas:Ūdens, propilēnglikols, titāna dioksīds, izopropil palmitāts, magnija sulfāts, tokoferols, magnija stearāts, metil isothiazolone, dzelzs oksīdi u.c.

Paketē iekļauts:

1 x Korekcijas zīmulis

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-3mm atšķiras, jo manuāla mērīšana.

2.Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu to.

Paldies par jūsu sapratni.

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Parasti,mēs nosūtīt savu, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas,broderage nodevas,nodokļi,un par preču importu savu valsti.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas

Kuģniecības izmaksas neietver importa ,un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.Es saprotu, ka jūs uztrauc jebkādas iespējamās papildu izmaksas tā.Pamatojoties uz iepriekšējo pieredzi.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Pircējam ir jāpārliecinās, ka tās ir atgriezies savā sākotnējā nosacījumiem.Ja tā ir bojāta vai pazaudēta, kad tās tiek atgrieztas.pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atdod savu.

'

Tagi: sejas lifts, ugree, tīras sejas, sejas maska attēlu, focallure skropstu tuša fa11, lūpu popfeel, pasūtījuma lūpu krāsu, korejas aplauzums komplekts, turiet dzīvu grims, golden rose lūpu krāsu
Valstī/Reģionā Ražošana Ķīna
Izmantošana Sejas
Modeļa Numurs Korektors
Sertifikāta Numurs sgygv
Veids Korektors
Formulēšana Stick
Daudzums 1pc
Labā Dabas
Sertifikācija GZZZ
Izmērs Full Size
Vienības Veids gabals
Sastāvdaļas Korektors
NETO MASAS 30g
Iepakojuma Svars 0.11kg (0.24lb.)
Iepakojuma Lielums 13cm x 8cm x 6cm (5.12in x 3.15in x 2.36in)
GZZZ ZGZWBZ
Zīmola Nosaukums Lanthome
Ādas Tips visiem ādas tipiem

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti