Izpārdošana
1gb Armatūra lampas ar lukturu Dled H7-1 Skatīt lielāku

€2.06

1gb Armatūra lampas ar lukturu Dled H7-1

Pievienot atsauksmi

Specializēto ierīču balsteņi uzstādīšanai spuldzes.Spiediens iekavās tiek izmantoti dizaina lampas turētāju priekšējo lukturu.Izmantot tādas ierīces, arī ļauj jums, lai pārvērstu optika transportlīdzekļa, saskaņā ar apvienoto gaismas - par gabarītu un bremžu lukturi, pagriezienu signāli, dienas gaismas lukturi un citiem auto gaismas.

Izmantojot augstas kvalitātes sastāvdaļas, aizstājot atrašanās vieta lampas iekšpusē priekšējo lukturu ir ļoti vienkārša un ātra, šāda iekārta var izdarīt manuāli bez iepriekšēja profesionālā auto dīleriem.Tas nav bojājumu oriģinālo izeju.

Sortimentu iekavās uzrādīts katalogs mūsu interneta veikalā ietver modeļiem, kas atšķiras pēc veidiem socles un veida līkumiem.Šādu bagāta izvēle ļaus jums izvēlēties vispiemērotāko iekārtu sastāvdaļas, lai jūsu transportlīdzekli.

Visvairāk up-to-date ražošanas tehnoloģijas un visaugstākā montāžas kvalitāte atšķir katras atsperes, iepazīstināja mūsu mājas lapā, tāpēc jums tiek garantēta ilgtermiņa pakalpojumu ilgu laiku, un teicamā līmenī.Izmantojiet tikai labākās tehnoloģijas - vērtību, savu laiku un savu auto!

Apraksts:

Ārējās pazīmes

Materiāls: Tērauds

Biezums: 2mm

Bāze: H7

Kasetnes: 1

Aprīkojums

Daudzums iepakojumā: 1 gab.

Cena ir par 1 gab.

Tagi: m775 freehub body, m8 1 25 hex skrūves, pārī gredzeni star, m8 20 sešstūru skrūvi, m705 lodēt 0 4mm, apgaismojošās rozā, microwe pusdienas kaste, m72 rc quadcopter, pārī krekli lps
Vienuma Tips lampas turētājs
Modeļa Nosaukums H7-1
Zīmola Nosaukums DLED
Ligzdas Tips H7

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti