Izpārdošana

€106.67

1gb 3,7 v 100Ah Šūnu 100.A Lipo Akumulatoru Pakotni Diy Saules Baterijas Mājas Enerģijas Uzglabāšanas Inverter Litija 100ah 12v 24v Nav Lifepo4

Pievienot atsauksmi

1gb 3,7 v 100Ah Šūnu 100.A Lipo Akumulatoru Pakotni Diy Saules Baterijas Mājas Enerģijas Uzglabāšanas Inverter Litija 100ah 12v 24v Nav Lifepo4

Modelis:D004

Akumulatoru Tips:Litija

Nominālā Kapacitāte:100Ah

Nominālais Spriegums:3.7 v

Akumulatora Izmēri:42*91*173mm

Akumulatora Svars:Aptuveni 1430g

Iekšējā Izturība:mazāk nekā 2 mohms

Cikla dzīvē:Vairāk nekā 1000 reižu, DOD 80%

Kopā:Var 3s 4s 7s 10s 16s utt

Ievadi Uzlādes Spriegums: 4.25 v/šūnu

Ievadi Uzlādes Strāva: Standarta 20A, ātri 100.A

Nepārtraukta Izlādes Strāva: 100Amps

Max Pašreizējā budžeta izpildes apstiprināšana:300Amps

Gāzizlādes cut-off Spriegums:2.5 v/šūnu

Uzlādes Temperatūra:0~45Centigrade

Pildot temperatūra:-20~60Centigrade

Uzglabāšanas temperatūra:-20~45Centigrade

Plaši Pieteikumi: Elektrisko transportlīdzekļu, Elektrisko Velosipēdu, Tricikliem, skuteri, golfa ratiņi, ratiņi, ratiņkrēsli, Medicīnas instrumentu,Saules apgādes sistēmas,saules paneļu, enerģijas glabāšanas, elektriskie instrumenti, elektroinstrumenti, instrumenti, LED apgaismes ierīces, RC rotaļlietas, inverter, sadzīves tehnikas un jaunu ierīci, platība, utt.

Zīmola 100Ah akumulators Funkcijas, Augstu enerģijas blīvumu, Garā cikla dzīves Plašs pielietojums Augstas izlādes ātrumu Drošība: Lieliska ļaunprātīgu izmantošanu, iecietību un videi draudzīgu Dzīves: Lielisks kalendārs un dzīves cikla.

Pieteikumi: Pasažieru un komerciālajiem plug-in hibrīdu elektrisko transportlīdzekļu (PHEVs) Pasažieru un komerciālajiem akumulatoru elektriskajiem transportlīdzekļiem (BEVs) Saules enerģijas storeing ,e-velosipēds , e scooter, golfa grozā Un Citi .putnu izmantot akumulatoru, lidmodeļiem, elektriskie instrumenti,elektroinstrumenti , Golfa ratiņi, ekskursiju autobusi,diy akumulatoru baterijas ,saules enerģija, invertori, u.c

Piezīme:

Tie pircēji, kuri iegādājas šo akumulatoru, jāpiekrīt, ka esat iepazinušies ar drošu litija akumulators Zināšanas.Ja jūs nezināt, drošības izmantošanu, Atgriež kāda iemesla dēļ pircējs ir atbildīgs atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.Ja jūs nevarat to pieņemt.Lūdzu, nelietojiet šo pasūtījumu!Paldies!

Piezīme: Mums ir litija, lifepo4 baterijas, akceptē pielāgotus akumulatoru, mēs nevar atjaunināt visus vienumus šeit.Ja jūs vēlaties kādu citu, lūdzu, ņem to visu vieglāk sazināties ar mani un pateikt man savu prasību (jauda / spriegums / lielums / izlādes strāva ) , paldies.

>>Piegāde:

Jo akumulators ir bīstams produkts nav viegli kuģniecības, Mēs apstiprināt kuģniecības veids, lai jūs pēc tam, kad pieņems jūsu pasūtījumu, lūdzu, paziņojumu, ziņojumu no asv.

Mēs organizē, lai ASAP kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laika atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas,broderage maksa,nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus,un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.Es saprotu, ka jūs uztrauc jebkādas iespējamās papildu izmaksas preču.Pamatojoties uz iepriekšējo pieredzi.

Par piegādes laiku, max piegādāta laikā, lai Krievija un Brazīlija ir 90days.

>>Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.Vai ir kāds izsekošanas numuru par manu preci?

Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē.

2. Ir produkts, tāpat kā fotogrāfijas?

Jā, visas bildes ir īstas.Mēs ņēmām šos fotoattēlus ar sevi.

3. Kā par kuģniecības lable?

Ja jums ir īpašas pieprasījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums.

4. Es esmu jauna pārdevēja,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

Hi,paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu,lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu,paldies!

>>Atsauksmes:

Ja ir jautājumi, lūdzu, nosūtīt ziņu par mums.

Lūdzu, neatveriet strīdu, pirms jums to nav, sazinieties ar mums.

Lūdzu, sniedziet mums 5-zvaigžņu pozitīvi, ja jums ir apmierināti ar saņemto paku.

Paldies!

Ir jauki pavadīt laiku!!!Paldies!

Ir jauki pavadīt laiku!!!

Tagi: 22ah, 12v 300ah litija jonu akumulators, 100Ah, 100ah 12v lifepo4, diy lifepo4 akumulatoru, lifepo4 automašīnas akumulators 100ah, 100ah akumulators, 70ah, lifepo4 12v 200ah, lifepo4 baterijas
Izmērs prismatic
Veids Li-ion
Akumulatora Nomaiņa
Iestatīt Tipu Baterijas Tikai
Komplektā Komplektā 1
Modeļa Numurs D004
Nominālā Jauda 100Ah
Zīmola Nosaukums BATTERXPERT
Akumulatoru Skaits 1GB

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti