Izpārdošana

€8.49

€9.54

10X G9 LED 14LED 22LED 32LED AC 220V 230V 240V spuldzes G9 Led spuldze SMD 2835 g9 LED gaismas Aizstāj 30/40W halogēna lampas gaisma

Pievienot atsauksmi

Piegāde

Preces tiks nosūtītas robežās 3-7 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms jūs iegādāties,.Mēs neesam atbildīgi par nepareizi vai nevar piegādāt adresi.

Mēs kuģis objektu, izmantojot EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex vai Private_line.

Vienums, kas nosūtīti no Shenzhen, Ķīna, ar izsekošanas skaits, sasniegt lielākajā daļā valstu, 3-7days ar DHL/UPS/FeDEX/ TNT

Par Atgriešanos & Kompensācijas

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs jums atmaksāsim pilnu uzvarētāju cenu amout, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, pēc tam, kad gan Pircējam, gan Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.Vai, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Par Garantiju

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Mums nav salabot vai nomainīt vienumi, kuriem ir beidzies garantijas laiks.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Dizainadienas.lv!

Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.

Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietā, lai tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

PALDIES.....

Tagi: eņģelis spilvens, g9, halogēna lampas led, led halogēnu ford, g9 turētājs, LED SMD2835, kuģa pcb led, komplekts g9 220v, 220v led, led spuldzes g 220v
Garums 47mm
Spriegums 220V
Godu Dzīvojamā Istaba
Zīmola Nosaukums Dfiolk
LED Čipu Modeli SMD3528
Forma BĀRS
Krāsu Temperatūra Silti Balta (2700-3500K)
LED Chip Zīmols Edison
Led Spuldzes Tips Kukurūzas Spuldzes
Vidējais Laiks (stundas) 50000
Gaismas Plūsma 250 - 499 Lm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pamatnes Tips G9
Jaudas Pielaides 1%
Sertifikācija ce
Staru Leņķis(°) 360°
Vienuma Tips LED Spuldzes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti