Izpārdošana

€3.81

€5.44

SIMPRECT Nelielu Kvadrātveida Saulesbrilles Sieviešu Ir 2021. Luksusa Zīmolu Modes Hip Hop Metāla, Saules Brilles Vīriešiem, Vintage, Retro Toņos Sievietēm

Pievienot atsauksmi

1) Mēs pieņemam dažāda veida maksājumu.Iepriekš, ir galvenais maksāšanas veidu,varat apskatīties. 2) Aliepxress pārbaudīs jūsu maksājumu ietvaros 24 stundām . 3) Visi pasūtījumi tiks apstrādāti 2-3 darba dienu laikā, kad iet maksājumu.

1) Parasti mēs piedāvājam bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas .Šeit mēs refernce ierašanās laiku savu atsauksmi , lūdzu, iepazīstieties pirms pieņemšanas secībā. 2) Vairumtirdzniecības pircējs ,ja jūsu pasūtījuma summa atbilst $200-$300, mēs piedāvājam bezmaksas piegāde ar kurjeru Fedex, DHL, EMS, Aramex .Ar actural sīkāk, lūdzu, sazinieties ar mums diretly. 3) Visiem pircējiem ir pienākums maksāt jebkādu papildu ievedmuitas nodokli.Lūdzu, atzīmēja to, kad veicat pasūtījumu.

1) Ja jums nepatīk preci esat iegādājies, lūdzu, maksāt kuģniecības kravu un nodot to mums robežās 10days.Mēs atmaksāsim naudu, kad to saņem.Lūdzu, ņemiet iepakojuma nebūs ietekmē mūsu otrā pārdošanu. 2) Jūsu Pozitīvās atsauksmes ir atslēga uz mūsu uzņēmumu panākumiem.Mēs lūdzam jūs varētu veikt vienu sekundi, lai mūs atstāj pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR) 5. Mēs pateicamies jums iepriekš par jūsu laiku, un patiesi ceru, ka jums ir apmierināti ar savu pirkumu un mūsu pakalpojumu. 3) ja jūs neapmierina jūsu darījums: Lūdzu, sazinieties ar mums tieši pirms iziešanas uz Neitrālu vai Negatīvu atgriezenisko saiti, jo mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, lai jūsu apmierinātību.Atvērt strīdu nav labākais veids, kā tikt galā ar problēmu. 4) Paziņojumā ir bieži vien galvenais, lai atrisinātu problēmas.

Tagi: lg mens lasīšanas brilles, vīriešu lasīšanas brilles ilgi, jauniešu zēnu saulesbrilles, "Eiropa 2020" sunglass, hip hop tshits vīriešiem, sunglass sievietēm, "Eiropa 2020" sunglass sievietēm, modes ieplests meitenēm, sieviešu saulesbrilles hip hop, retro sunglass sievietēm
Saulesbrilles 2018 Saulesbrilles sieviešu vīriešu
Vienuma Tips Brilles
Modes lietotājs Saulesbrilles Sieviešu , Meitenes , Sievietes , Sievietes , Vīrieši , Vīrietis , Zēns
Dropshipping
Iepakojums Brilles Auduma Maisiņu & Brilles Audums
Zīmola Nosaukums SIMPRECT
Piemērots sejas formu Apaļa seja , Garš seju , Kvadrātveida sejas , sejas Ovālu
Stils Greznība , Vintage , Modes , Ikdienas , Retro
Eņģes Pastiprināta Metāla Viras
Lēcas Optisko Atribūts UV400
Sertifikācija CE
Briļļu Tips Saulesbrilles
Piemērots Brīdis Braukšana , Makšķerēšana , Svinības , Iepirkšanās
Frame Funkcija Stilīgi, Ērti, Un Nav Viegli Deformējas
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Redzamās gaismas caurlaidība 99.9% HD
Rāmja Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Modeļa Numurs YJ1439
Dzimums SIEVIETES
Objektīva Platums 42 mm
Lēcu Materiāls Plastmasas
Objektīvs Augstums 28 mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti