Izpārdošana

€11.70

€14.62

Vīriešu Skatīties, Dāvanu Kastes, Lādītes Rotājumu Saat Kutusu Skatīties Turētājs Joyero Organizador Caja Reloj Porta Reloj Skatīties Organizators

Pievienot atsauksmi

Skatīties box ir brīnišķīgi postenis, kas ļauj kungs vai dāma, lai parādītu viņa vai viņas visu kolekciju, hronometri, tā kā protams, cilvēks var valkāt tikai vienu skatīties uz to delnas laikā.Skatīties lodziņā veic divas pamatfunkcijas: tā organizē un aizsargā jūsu rokas pulksteņi.Izvēloties tiesības skatīties gadījumā var ievērojami pagarināt savu hronometrs, kas ir kalpošanas laiku.Ko Jūs Saņemsiet

1. Dizains

Ja jūs vēlaties, lai veiktu gar jūsu hronometrs, tik daudz, cik to aizsargātu, ja ceļo, tad šī Ceļojuma Skatīties Lietā ir ideāls risinājums.

Kompakts un pārnēsājams izmērs ļauj uzņemt it visu, ko vēlaties, neuztraucoties par to, kas aizņem telpu.

Rāvējslēdzējs dizains nodrošinās šī lieta, vai jums ir atstāt to drošā vai, ņemot to līdzi.

Tas nāk ar 8 ievietojiet režģi, montāžas visvairāk veidu pulksteņi, jūs varat uzglabāt 8 no jūsu vērtīgākā timepieces šajā kompakta un droša veidā, vienlaikus notiek visā pasaulē.

Ir ādas karoga iekšā, lai atdalītu pulksteņi, novēršot tos no pieskaršanās viens otram. 2. Materiāls

Tur ir kaut kas cits, vērts pievērst uzmanību, lai šeit - tās kvalitātes materiāla.

Gadījumā, ja ir izklāta ar izcilu PU āda, ne tikai izturīgs, bet mīksts, piedāvājot labāko lietotāja pieredzi, lai jūs.

Gan ārpuses un iekšpuses, šajā lietā ir redzamas ar detalizētu izšūšanas ap malām.Turklāt, iekšā lieta, tā ir mīkstas zamšādas, kas var aizsargāt savu timepieces uzmanīgi.

Ērta, elastīga siksna tur pulksteņa vietā un polsterēta centrs dalītāju nodrošina papildu aizsardzību. 3. Pieteikums

Tā ir ideāli piemērota personīgai lietošanai un uzņēmumiem izmantot, saglabājot jūsu rokas pulksteņi, kas brīva no putekļiem.

Lieliska dāvana jebkuram svinībām vai festivāls, piemēram, gradācijas, Ziemassvētki, dzimšanas dienas, veicināšana, atvaļinājumu, pensijas utt.

Specifikācijas: Materiāls: PU ādas Krāsa: kā attēlu Gadījumā Formāts: Laukumā

Komplektā ietilpst:

1 x Ādas Skatīties Kaste

Izmērs svaru kārba, 2 watch 18*8.5*6cm 0,25 KG kārba, 4 watch 18*14*6cm 0.4 rūtiņu 8 skatīties 24*18*6cm 0.65

Shippment:

Veicot pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Parasti,mēs nosūtīt vienumus, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas,broderage maksa,nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus,un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.Es saprotu, ka jūs uztrauc jebkādas iespējamās papildu izmaksas preču.Pamatojoties uz iepriekšējo pieredzi.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.Vai ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

Jā, mēs kuģis katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Nmber, un jūs varat skatīt sūtījuma staus uz attiecīgā interneta vietnē.

2. Ir produkts, tāpat kā fotogrāfijas?

Jā, visas bildes ir īstas.Mēs ņēmām šos fotoattēlus ar sevi.

3. Kuru izmēru var fit me?

Mēs iesakām apskatīt mūsu izmērs ierosinājumu, diagrammu zemāk, un mūsu produktu lieluma diagrammu, ja jums ir normāla attēls.ja jums ir īpašas attēls, lūdzu, sazinieties ar mums ( pastāstiet mums savu augumu un svaru, krūtis, viduklis, gūžas locītavas lieluma ).

5. Es esmu pārdevējs,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas\'s vairumtirdzniecības cenu?

Hi,paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs dos jums labāko cenu, paldies!

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie ir atgriezušies.pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.valdība:

Veicot pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Parasti,mēs nosūtīt vienumus, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas,broderage maksa,nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās

Tagi: rapoo austiņas h6020, krekli iela krekls, krekli, sporta drukāt, mini mūzikas 50 w, rapoo dzeltenā maiņa, krekli veikalā pelēkā vārna, bildes kurpes nike, krekli vasaras nakts, rapoo vh530 austiņas
Skatīties 8 izmērs 24*18*6cm
Stils Antikvariāts
nosaukums 2 zārks par rotājumi
stāvoklis Jauns, bez birkas
Materiāls PU āda
Skatīties 4 izmēra 18*14*6cm
Objekta Garumu 6cm
nosaukums 3 Dāvanu Kastes
Modeļa Numurs skatīties box 2
nosaukums 1 skatīties taurētājs
Vienuma Tips Skatīties Kaste
Skatīties 2 izmērs 18*8.5*6cm
Objektu Platums 6cm
Postenis Diametrs 18cm
Kastes & Gadījumos Materiāls Leatherette
Gadījumā, Ja Forma Taisnstūra
Postenis Augstums 8.5cm
Zīmola Nosaukums Balight

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti