Izpārdošana

€7.61

€9.76

Briļļu Remonta Komplekts Saulesbrilles Remonta Komplektu Ar Deguna Spilventiņi Skrūves Ar Skrūvgriezi, Pincetes, Skatīties Pulksteni, Briļļu Remonts

Pievienot atsauksmi

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

Briļļu Remonta Komplekts Saulesbrilles Remonta Komplektu Ar Deguna Spilventiņi Skrūves Ar Skrūvgriezi, Pincetes, Skatīties Pulksteni, Briļļu Remonts

(Ideāls, remonta komplekts) Šīs brilles remonta komplekts nāk ar 13 izmēru skrūves 6 x dažāda izmēra skrūvgriezi, multi - funkcijas, skrūvgriezis, neliels, pincetes, knaiblītes, deguna spilventiņi protēzēm un stikla tīrīšanas audums, kuru var apmierināt visvairāk remontu darbu, kas ir nepieciešams, skrūves, ideāls remonts, brilles, saulesbrilles, pulksteņi, mobilie tālruņi, pulksteņi un citas precīzas ierīces.

(Multi-izmantot skrūvgriezi) saulesbrilles remonta komplekts ir aprīkots ar 3 in 1 skrūvgriezi, kas ir phillips galvu, plakanu galvu un hex riekstu vadītāja, īpaši savilkt mazu skrūves brilles un saulesbrilles.

(Augstākās kvalitātes), kas ir anti-rūsas, nevar viegli no formas un ilgs kalpošanas laiks izmantošanai.

(Saudzīgs dizains) Visas skrūves ir atsevišķi sadalīti dažādās tīklu, kas apzīmēts ar modeli skrūves uz augšu uz režģa, kas ir vairāk ērts, lai jūs varētu izvēlēties pareizo skrūvi bez vilcināšanās.

(Viegli pārvadāt) Visiem piederumiem, kas ir labi, kas iepakoti caurspīdīga kaste, lai saglabātu tos tādā secībā, nepastāv risks par nozaudētām mantām; šī mazā, remonta komplekts, ir arī neliels svars, ļoti viegli veikt pat ceļojot.

Šo briļļu skrūvju komplekts ir skrūves, kas ne tikai dažāda garuma, vēl svarīgāk, tie ir dažādi, diametrs: 1, 1.2, 1.4, 1.6 mm, bet citi ir tikai 1.2 un 1.4 mm, izmantošanas diapazons ir plašāks nekā parastās brilles remonta komplekts.

solis 1

Uzņemt skrūvi ar skrūvgriezi

2. posms

Aizstātu zaudēto vai vecās skrūves

solis 3

Thghten skrūves ar scredriver

solis 4

Aizstāt veco deguna spilventiņi, izmantojot aprīkots premium kluči (3 pāri kopējo deguna pamatni ietverta)

krāsa:Krāsu Foto

Materiāls:Plastmasa, metāls

Iepakojuma Saturs:

3 * Deguna spilventiņi

1000 * Skrūves

7 * Skrūvgriezi

1 * Pincetes

1 * Briļļu tīrīšanas audums

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Dizainadienas.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: briļļu skrūvgriežu komplekts, briļļu ietvari skrūves, briļļu remonts skrūvgriezi, briļļu komplekta remonts, komplekts torx, tweezer bērniem deguna, kaklarota remonta komplekts, rīks skatīties, lauka demagnetizer, rīks wiha
Rīki Instrumentu Komplekti
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Nerūsējošā Tērauda

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti