Izpārdošana

€44.02

€81.52

Jaunas, īstas ūdeļādas kašmira džemperi, vīriešu džemperi, vīriešu tīra ūdeļu kašmira vīriešu džemperis ziemas liels izmērs bezmaksas piegāde S272

Pievienot atsauksmi

Vairāk kažokā

Vairāk kažokādas veste

Kāpēc mēs iegādāties Jinnuo:

1.Labāko Cenu par Dizainadienas.lv bāzi, nosūtīt, izmantojot EMS bezmaksas piegāde, kas ir ātrākais express uz Krieviju,kamēr daudzās citās zemo cenu veikalā, sūtīt pa pastu Ķīnas gaisa pastam, ir nepieciešams ilgs laiks, leadtime ap 2-5 mēnesī.

2.Mums ir mūsu pašu dizaina un augšupielādēt jaunu stilu katru sezonu,piedāvā izcilu kvalitāti kā apraksts,kuģu ātrākais veids, kā jūsu valstī.

3.Mums ir mūsu pašu rūpnīcā un var radīt produkts, labas kvalitātes un ātru leadtime.

Ja jūs aprūpes kvalitāti un leadtime,pls nopirkt mūsu veikalā!

Mēs pārdodam tikai augstas kvalitātes kažokādas,lūdzu, nesalīdzini mūs ar lētu sliktas kvalitātes pārdevējs,Paldies par jūsu uzmanību.

Uzmanību:

1, Lūdzu ignorēt šo frāzi izmēra nāk ar drānu.Jo tagu izmērs dažkārt var būt lielāks nekā mūsu apraksts, izmērs, kā tiem, kas ir uz muguras gabali e,Mēs esam vienu vai divus izmērus mazākas nekā Eiropas un Amerikas cilvēki.Tāpēc pls izvēlēties lielāku izmēru.

2, Kā dažādiem datoriem, displeja krāsas atšķirīgi, krāsu nekustamā preci var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus,paldies par jūsu sapratni.Novēlu jums laimīgu iepirkšanos!

Cienījamais pircējs,Lūdzu nevajag salīdzināt mūs ar citiem piegādātājiem, no Dizainadienas.lv.

Mēs darām eksporta produkti, kas Nav tie, Ķīnas iekšzemes tirgū!

Mūsu kvalitāte ir daudz labāka nekā thoese no tirgus!

Visu mūsu produkciju, jūs varat atrast Zīmolu Veikalā!

Vairumtirdzniecības lūdzu, sazinieties ar mūsu pārdošanas menedžeris ar ziņu, kas tieši.

Izmērs ir KN izmēram, tas ir mazāks nekā UK izmērs.

Produkta Deatails:

Art. - Nr. S272

Izmērs: M/L/XL/2XL/3XL/4XL/5XL

Materiāls:100% Īsta Ūdeļu kašmira

Dzīvoklis Mērīšanas Izmēri

KN

Izmērs

ASV

Izmērs

AK

Izmērs

Eiropa

Izmērs

Krūtis

(cm)

Plecam (cm)

Garums

(cm)

Piedurknes

(cm)

M

4

8

36

96

70

60

L

6

10

38

100

70

60

XL

8

12

40

104

70

61

2XL

10

14

42

Viens simts astoņi

70

61

3XL

12

16

44

112

70

62

4XL

14

18

46

116

70

62

5XL

16

20

48

120

70

63

Izmērs:cm(1inch=2.54 cm,1cm=0.39 collas)

Objektu var būt izgatavoti no elastīga Materiāla, Tā var būt +2cm vai-2cm atšķirība.

Padoms, kā izvēlēties pareizu izmērs:

1.Izmantot līdzīgu apģērbu, lai salīdziniet ar izmēru.

2.Izvēlēties lielāku izmēru, ja jūsu izmēri ir tādi paši kā vienotas mērījumu izmēri

Piegāde

1. Parasti preci ieradīsies within5-20working dienas EMS,5-7working dienas ar DHL,TNT, 20-50days gan Ķīnas ziņu Gaisa Pasts ,10-20working dienas ePacket.Dažreiz tas prasīs vairākas dienas uz kuģa, lai jūs kulminācijas laikā!!

2. Jūs varat arī pateikt mums nosūtīšanas metodi, kas jums nepieciešama,mēs jums ērtāko nosūtīšanas jums.

3. Piegādes adrese ir balstīta uz klienta Dizainadienas.lv piegādes adrese.Ja klientam ir kādas izmaiņas adresi, lūdzu, ņemiet mums 24 stundu laikā.

4. Sūtījumi var ietekmēt brīvdienas, pasākumi un citas neskaidrības.Mēs nevar garantēt ierašanās laiku.Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atvērt vienumu, kas nav saņemti strīda.

5.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Maksājuma

Mēs pieņemam kredītkartes, Bankas Pārskaitījums, Western Union ® , Ja jums ir kādi jautājumi, Lūdzu, skatiet šo saiti help.Dizainadienas.lv/payment_method.html

Atgriešanās

1. Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat vienkārši atgriezt un saņemt kompensācijas vai apmaiņu uz citu posteni.Bet mēs nevarēsim atļauties maksa, lai nosūtītu atpakaļ.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, lai pieprasītu atgriešanās atļauju.Jūsu vārds, izsoles numuru, un atgriešanās iemesls būtu iekļauta e-pastu.Visas preces atpakaļ, jābūt visām sākotnējo iepakojuma materiālu.

Atsauksmes

1,Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, pastāstiet mums, ko ziņu sākumā.Jo mēs dzīvojam dažādos laika zona, mēs nevaram atbildēt uz jums uzreiz.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.Lūdzu, saprotiet!Mēs cenšamies visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmas!!

2,Pozitīva, tiks piešķirta ik vienu pircēju, pat ja viņš vai viņa doesn ' t darīt. (Ideālā gadījumā jums būs darīt.Paldies!)

3,Lai pircējs, kurš nav apmierināts ar savu pirkumu ar mums.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs pa kreisi, negatīva vai neitrāla vai zemu DSR rezultātu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu gadījumā.s.a.lpp.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Visi produkti ir gājusi cauri stingriem pārbaudes pirms nosūtīšanas.Visas bildes, redzams, ir 100% reāla un ir tikai atsaucei.Lūdzu atļaut iespējamas nelielas atšķirības sakarā ar tehniskiem uzlabojumiem un dispersijas.

Tagi: 100 kašmira džemperis, metieris starpsienas, erotiskā mikro mini kleita, cashmer džemperis, vīrieši augstu uzrullētu apkakli, sequin džemperis, liels augstu uzrullētu apkakli džemperis vīriešiem, peonfly džemperis sievietēm, smart vilna, collor ūdeļu kašmira
Dzimums VĪRIEŠI
Technics Datoru Trikotāžas
Biezums STANDARTA
Slēgšanas Tips Dubultā Krūtīm
Vienuma Tips Puloveri
Piedurknes Stils Regulāri
Materiāls Ūdeļu Kašmira
Modeļa Numurs S272
Stils Modes
Vilnas Standarta Vilna
Apkakle Augstu uzrullētu apkakli
Modelis Tips Cietie
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Zīmola Nosaukums JAUKI-JINNUO
Kapuci No
Apdare NAV

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti