Izpārdošana

€3.68

€4.33

Jauns Suns, Kaķis Kleita Krekls Sirdis Mežģīņu Dizaina Pavasara/Rudens Suns T-kreklu, lai Suņi, Kaķi, Mazie un Vidējie

Pievienot atsauksmi

Materiāls:Suns Krekls, kas Izgatavots no 100% Kokvilnas

*Faktiskais lielums, varbūt ir 2cm augstumu starpība Izmērs Garums Krūtis Kakls XS 18-20cm 26~28cm 19-21cm S 23-25cm 28~38cm 22-24cm M 28-30cm 39~41cm 25-27cm L 33-35cm 45~47cm 33-35cm XL 38-42cm 52~54cm 38-40cm

Lūdzu atstāt mums ziņu, ja jums ir nepieciešams, lai izvēlētos krāsu vai izmēru sortimentu veicot pasūtījumu, un mēs sagatavosim preces jums pareizi.Paldies!

Par Posteņiem,

Visas preces pārdeva mums tiek aprakstītas labāko no mūsu spējas, cik vien iespējams precīzu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka izmēru un krāsu pārstāvniecība, ir pakļauti ražošanas dispersiju.Arī monitora iestatījumi var atšķirties no datora uz datoru, un var traucēt faktiskās krāsas.

Maksājuma

1. Pilns maksājums jāveic 15 dienu laikā no izvietojot savu pasūtījumu.

2. Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un/vai nodevu, ko iekasē savu valsti.

Piegāde

1. Mēs tikai kuģis uz pircēja juridisko adresi.Ja jums ir nepieciešams mainīt savu piegādes adresi, lūdzu, nomainiet to uz Dizainadienas.lv, PIRMS jūs maksājat.

2.Galvenais mūsu kuģniecība ir Aviopastu ar China Post.Tas aizņem 15-45days, lai jūs,pls, esiet pacietīgi.

3.Dažreiz,piegādes laiks var veikt ilgākā laikā Brīvdienu(tāpat kā Christams.Ķīniešu Jaunais Gads, Svētki utt.) vai Muitas Nodokļa Pārskatīšanu.

Kompensācija

Apmaiņas Tikai

1. Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, jūs varat apmainīt preci.Pircējs ir atbildīgs par visu tālāko piegādes maksa.

2. Pircējs ir jāsazinās ar mums 14 dienu laikā no preču piegādes, ja viņi vēlas, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus.

Atsauksmes

Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Tagi: čihuahua kleita, suns kleita, audums suns, sks taktika, suns kleita princese, sk, liels izšūšanas plāksteris, lapu plāksteris, suns kleita ziemas, darbības joma sks
Stils Modes
raksts Drukāt
Materiāls 100% Kokvilna
Sezona Pavasara/Vasaras
Veids Suņi
Zīmola Nosaukums SKS PET
Modeļa Numurs JY119

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti