Izpārdošana

€48.74

€60.92

Par KTM EXC xcw xc sx-f xc-w Sešas Dienas 125-450 690 LED Galvas Lukturis Apgaismojums Enduro Motocikls Jaunu 2018 19 LED Priekšējo Lukturu

Pievienot atsauksmi

Funkcijas :

100% Brand New, Nekad Nav Uzstādīts

Caurspīdīga Stikla Objektīva Vāciņu Un Dzelzs Aizmugurējo Vāciņu, Lai Aizsargātu Gaismas

Atrašanās Montāžas Punkti Ļauj Pietiekami Daudz Vietas, Lai Bremžu Kabelis

Universālā Montāžas Ar Anti-vibrācijas Gumijas Sloksnes, Būs Mount Jūsu Motocikla Dakšas Ar 4 Gumijas Siksnas

Dual Light Ar Hi/Lo Variants

Nav DOT Apstiprināts

Viegli Uzstādīt

Ja jūs iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs dos jums atlaides

Specifikācija:

Krāsa :Kā Attēli Spuldzes Tips: H4 12V 35W

Materiāls:PP Plastmasa

Uzstādīt:

Lukturu Ir Universāla Montāžas Komplektu, Lai Atbilstu Visvairāk Enduro Un Supermoto Velosipēds

Komplektā Ietilpst:

1 * Priekšējo Lukturu Un 2* Gumijas Sloksnes

Instrukcija, Instalācijas NAV Iekļauts

Nepērku, Ja Jums nav Apstiprināt, Jūs Varat Izmantot Tos, Vienkārši Pajautājiet Mums Par Sīki izstrādāts Zīmējums, Lai Pārbaudītu, Ja Tie Ir izteikti.

Jūs Saņemsiet Postenis, Tāpat Kā Bildes.Varbūt Dažas Atšķirības, Par Krāsu Kā Gaismas, Fotografēšanas Vai Apskates Laikā.

Ievedmuitas Nodokļi Un Maksājumi Netiek Iekļauti Postenī Cenu, Tas Nozīmē, Kuģniecības Uzņēmums Būs Atbildīgs Šīs Maksas No Jums, Ja Jūs Vēlaties, Lai Iegūtu Priekšmetus,

Kuģniecības Laiks Sekojoši:

Varbūt Tur Būs Kaut Kāda Aizkavēšanās, Kā Kuģošanas Sabiedrība Vai Muitas, Novēlu Jums Sazinieties Ar Mums, Ja Kavēšanās, Bet Ne, Lai Atvērtu Disputs, Jo Tā Nav Mūsu Kļūda

Kad Jūs Izvēlētos, Lai Post Ar Express, Dažreiz Mēs Netiks Post Kurjeru, Kas Jums Izvēlēta, Jo Tur Būs Dažas Problēmas Ar Muitošanu, Muitas, Un Iespējams, Ka Piegādes Laiks Ir Ne Ātrākais.

Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu 30 dienu laikā, ja jums ir nepieciešams atgriezties.

Atgriezties postenī, ir jābūt sākotnējā stāvoklī, nosūtīto vienumu atpakaļ uz adresi, mēs jums pateikt.

Pirkuma cena tiks atmaksāta, bet piegādes izmaksas nav atmaksājami, ja pircējiem iegādāties produktus, kas maldības dēļ ,pircēju vajadzību atļauties atgriešanās kuģniecības izmaksas .

Pircēji var pieprasīt pilnu kompensāciju, kas ietver kuģniecības izmaksas vai mainīt produktus bez maksas, ja mēs ievietojis nepareizo produktu, garām paketi, kuģniecība, sliktas kvalitātes vai produkti ir sadalīti transportēšanas laikā(nepieciešama skaidru attēlu, produktu un iepakojumu).

Alipay ir Vēlamais.T T ,West Union ,Paypal arī ir pieņemama.

Kā mūsu labs pircējs, vēlas jūs varat mums pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad jūs saņemat mūsu augstas kvalitātes produktiem.Mums vienmēr ir atlaides vai dāvanu otrā-iegādāties klientiem, kuri sniedz mums pozitīvas atsauksmes.

Mēs parādījām kuģniecības laiks ar klientiem, tāpēc nav mūs atstāt negatīvas atsauksmes, ja jūsu pakete ieradās vēlu, tas ir, ko izraisa shipping company.

Nevilcinieties e-pastu mums, ja kādi jautājumi, mēs atbildēsim 12 stundu laikā.Neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes viegli , uzticas mums, un e-pastu mums tieši , visus jautājumus var atrisināt.

Tagi: ktm exc 2018, ktm lampas, 19 diena, ktm, roktura 19 dienas, enduro led, 320mm šoks, velosipēds sniegs, ktm 690 led, šeit u ir manhwa
Zīmola Nosaukums JFGRACING
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Molding Injekcijas
Krāsotas
Materiāla Tips PP plastmasas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti