Izpārdošana

€20.16

€21.68

AUTO A/C Ventilators, Motors Par NISSAN ALMERA 1.5 2012 21487-1HC0B 12V

Pievienot atsauksmi

AUTO A/C Ventilators, Motors Par NISSAN ALMERA 1.5 2012 21487-1HC0B 12V

Parametrs: Auto Modeli,:NISSAN ALMERA 1.5 2012 VOLT:12V Weixing vienība:WXM0011 Gadu Modelis:2012 OEM Nr.:21487-1HC0B Produkta Izmēri / Apraksts:4pin vads ligzda

Attēlu Rādīt :

Guandžou weixing auto daļas co.,ltd ,bija speciālists auto ac montāžas vairāk nekā 20 gadus.Mums ir vairāk nekā 1000 modeļu kompresori.Visas kompresori ir rūpnīcas tiešā piegāde ar zemu cenu un stabilu kvalitāti.Daži modeli, varbūt ne parādīt internetā,laipni lūgti izmeklēšanu.

Pirms veikt pasūtījumu,lūdzu, pievērsiet uzmanību .

Klientu serviss ir mūsu augstākā prioritāte .Jūs varat būt pārliecināti, ka jums būs iegūt lielisku klientu apkalpošanas,augstas kvalitātes detaļas, un daži no labākajiem tehniskās konsultācijas uzņēmējdarbībā .

Mēs piedāvājam vienu gadu kvalitātes garantijas.Jebkuru jautājumu par produktu, lūdzu, vispirms sazinieties ar mums, lai nosūtītu video un attiecīgo attēlu, lai parādītu problēmu , un mūsu perfessional speciālists pārbaudīs un piedāvāt risinājumu, lai jūs nekavējoties .

Šī garantija ir, ievērojot šādus nosacījumus un izņēmumus:

1. Derīgs Pirkuma Apliecinājums

Garantijas pieprasījumi ir pieļaujama tikai ar derīgu pirkuma apliecinājums no WNRLN

2. Rakstveida Paziņojums

Jāsniedz 30 dienu laikā no atklāšanas iespējamo defektu

Jāiekļauj veida ražojumu, daļu skaitu, raksturu un neveiksmes pārdošanas datums

3.Kuģniecības izmaksas, izsūtīt un atgriezties atpakaļ, lai mūsu sabiedrība ir pircēja pusē,lai kompensācija ir tikai atgrieztos produktu cenu, kas nav atpakaļ kravu.

4. Ja kāda tās daļa ir jāaizstāj, pircējam būtu jāsedz izmaksas par daļu aizstāj.

5. Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.

Tiklīdz mēs saņemtu preces, mēs remontu vai mainīt jaunu daļu .

6. Ja kvalitātes vai bojājumiem, kas radušies nepareizas uzstādīšanas vai izmantošanas, uz ko neattiecas garantija

Pirms instalēt,lūdzu, pievērsiet uzmanību .

Kas jums jāzina

Ja jūs esat aizstāt A/C Kompresors, jums ir jābūt gataviem, lai aizstātu papildu komponentu sistēma, atkarībā no iemesla, kāpēc jūsu pašu kompresoru neizdevās.Turpmāk sniegtā informācija tika veikti, lai palīdzētu jums ietaupīt LAIKU un NAUDU.

1.) Kompresoru fiksēts/konfiscēti iekšēji,

2.) Kompresors ir troksni,

3.) Kompresoru neiesaistās,

4.) Kompresors ir noplūde.

Uzmanību:

1. Lai Cienījamie Krievijas Pircējs:

Lūdzu, pierakstiet savu Vārdu, uzvārdu, lai pārliecinātos, ka rīkojumu var deliveried veiksmīga.

2. Lai Cienījamie Brazīlija Pircējs:

Lūdzu, komentāru, CPF Skaits pēc maksājuma darīts.

Lūdzu, izvēlies, EMS express, lai var jums palīdzēt, skaidrs, muitas viegli.

3. Atzīs, ka USD 50 par kuģniecības rēķinu, lai palīdzētu samazināt muitas nodevas, ja nav saņēma īpašu lūgumu no jums.

4. Vietējās muitas nodevas vai nodokļi, kas nav iekļautas produktu cenā.

5. Šaubas par rezerves daļām, lūdzu, sazinieties ar mani brīvi pirms pasūtījuma.Liels paldies par jūsu laipni sadarboties.Pirkt piezīmes: 1.Diezgan bieži daži transportlīdzekļi, kas var būt divās daļās, par vienu un to pašu programmu, lai nodrošinātu, jūs saņemat pareizu daļas jūsu auto, jums būs nepieciešams, lai nosūtītu mums numurus no oriģinālās daļas, kas uzstādītas uz jūsu transportlīdzekli.Ja jums ir nepieciešama palīdzība, lai pārliecinātos, ka šī daļa būs piemērots jūsu automašīnā, lūdzu, nosūtiet mums fotogrāfiju jūsu veco kompresoru , VIN, un/vai gadu, marku, modeli un dzinēja lieluma) par savu transportlīdzekli tā, ka mēs varam apstiprināt to, lai jūs.Mēs arī iesakām izmantojot saderības diagrammas, lai pārliecinātos, vai šis kompresors būs piemērots jūsu transportlīdzekļa. 2.Ja jūs vēlaties baudīt stilīgākais interjeru ar savu transportlīdzekli, tad jums ir nepieciešams, lai pārbaudītu, darba stāvokli un gaisa kondicionēšanas sistēma.Galvenais elements MAIŅSTRĀVAS sistēmu, kas ir, salīdzinot ar sirdi cilvēka organismā ir A/C kompresors.Galvenā funkcija A/C kompresors ir, lai kontrolētu un regulētu plūsmas aukstumnesēja visā sistēmā.Atrodas pie sistēmas, AC kompresors ir viens no diviem krustojumiem, kas atdala augsta spiediena un zema spiediena pusēs, gaisa kondicionēšanas sistēma.Darba slēgta kontūra sistēma, AC kompresors vērš aukstumnesējs no iztvaicētāja uz zema spiediena pusē, saspiež un nospiež to, lai kondensatora augsta spiediena pusē sistēmu. 3. Preci attēlā var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma nosūtīts.Tas var būt nepieciešams izmantot OE kolektora, kā tas ir lielāko daļu laika nav iekļautas.Jums var būt nepieciešams, lai salaiduma vietu savienotājs.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums tieši. 4. Par safty iemesls ar gaisa express,kompresora nāk ar ne naftas, Jums ir pievienot norādīts eļļa kompresoram.Lūdzu, izskatīsim jūsu transportlīdzekļu specifikācijas.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti, ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Un, ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas ar labāko klientu apkalpošanu.

Piezīme:

Mīļie, ja jūsu piegādes adrese vai pasta indekss darbojas attālajā zonā DHL mājas lapā, jūs tiksiet informēts maksāt USD30 kā poligons izmaksas, lai Uzņēmums DHL vai jums ir nepieciešams, lai mainītu vēl viena jauna adrese!

Tagi: thiogamma, tnmg160408 zcc, nav mākonis, titāna pārklājumu metāla, flīžu, vienādu kārdinājums, tipe c, usb, tipex, titāna tragus pīrsings stud, tabakas vape
Modeļa Nosaukums wxm0011
Veids gaisa kondicionēšanas daļas
Spriegums 12V
OEM Nr. 21487-1HC0B
Postenis Svars 2kg
Vienuma Tips Ventilatora Motors
Gads 2012
Auto Maker Nissan
Zīmola Nosaukums WNRLN
Automašīnas Modelis NISSAN ALMERA 1.5 2012

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti