Izpārdošana

€8.32

€13.87

Blackhead Noņemšanas Vakuuma Sejas Poru tīrīšanai ar 3 Iesūkšanas Līmeņa un 6 Maināmi Funkcionālo Vadītāju USB Lādējamu

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

1.blackhead noņemšanas vakuuma pieņem inovatīvu vakuuma tehnoloģiju, spēcīgu iesūkšanas tieši panākt, lai dermas slāni, var efektīvi noņemt spītīgs melngalvju, whiteheads, atmirušās ādas, tauku un grima atliekas bez kaitēt jūsu ādu 2.Poru putekļsūcējs piedāvājam trīs iesūkšanas līmeņos, dažādiem ādas tipiem.lietošana.izpildītu dažādas vajadzības, ādas un 6 maināmiem iesūkšanas galvas. 3.Vienu reizi pilnas uzlādes atbalstu superior gaidīšanas laiks 200 minūtes, piemērots ceļojot.LED displejs parādīs atlikušo jaudu.

Specifikācija:

Krāsa: Balts Produkta izmērs: 17*4.5 cm Uzlādes laiks: 90 min jauda: 2.5 W Nominālais spriegums: 3.7 V Darba režīms: ultraskaņas vibrāciju

Paketē Iekļauts:

1x Blackhead Noņemšanas Vakuuma Poru Tīrāku 1x Lietotāja rokasgrāmata, Uzlādes kabelis, 1x 6x Microcrystal Vadītājs

Kā Izmantot:

1.Noņemt kosmētiku un nomazgāt seju. 2.Karstā komprese uz 5 minūtēm, lai atvērtu poras. 3.Izmantot eksporta šķidruma, lai atbrīvotu melngalvju. 4.Nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu un pārvietojiet lēnām, vienā virzienā. 5.Pēc ādas kopšanas, izmantot masku, lai samazinātu poras.

Piezīme

1.Lūdzu, izmantojiet blackhead noņemšanas vakuuma sekot rokasgrāmatu. 2.Pārvietot lēnām no kreisās uz labo vai no labās uz kreiso pusi, tā vietā, pavelkot uz augšu un uz leju. 3.Nelietojiet blackhead vakuuma par rētas, trausla, atvērtas brūces vai papulas. 4.Lūdzu, izmantojiet minimālo sūkšanas un testu uz rokas.Katrs ādas laukums ir saglabāt ne vairāk kā 3 sekundes, lai novērstu apsārtumu un pietūkumu, ādas. 5.Tur var būt apsārtums pēc pirmās lietošanas.Tas ir normāli, un tas automātiski pazudīs dažu stundu laikā.Lūdzu, neuztraucieties.

Tagi: apkopēja poru, aspire comedone, apkopēja poru vakuuma, pinnes comedone, blackhead remov, comedone zīmols, sejas iesūkšanas, comedone tērauda, vakuuma acn, tīras sejas vakuuma
Veids Blackhead Noņemšanas
Standarta Spriegums 110V(不含)-220V(不含)
Barošanas Avots US
Modeļa Numurs Sejas blackhead pinnes noņemšanas
Izmērs As picture
Funkcijas Sejas Tīru
Zīmola Nosaukums Hiveseen
izcelsmes vieta Ķīna
Materiāls Plastmasas
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Ražošanas process Mašīna

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti