Izpārdošana

€8.78

€10.83

Retro Portatīvie Mini Rokas Spēļu Konsole 8-Bitu 3,0 Collu Krāsu LCD Bērniem, Krāsu Spēle Atskaņotājs Iebūvēts 400 spēles

Pievienot atsauksmi

Retro Portatīvie Mini Rokas Spēļu Konsole 8-Bitu 3,0 Collu Krāsu LCD Bērniem, Krāsu Spēle Atskaņotājs Iebūvēts 400 spēles

Portatīva Spēļu Konsole, iebūvēta 400 Classic Spēles

Spēļu konsole ir 400 classic FC spēles, jūs atpakaļ uz jautru bērnības.Ar 3,0 collu ekrāns, ultra slim un kompakts dizains, mini pietiekami, lai jūs varētu veikt.Atbalstu divu spēlētāju režīmā, pievienojot gamepad, jūs varat spēlēt ar savu partneri.

Iebūvēts 400 classic spēles

Šī spēļu konsole, iebūvēta 400 klasiskās spēles.Ietver sporta, piedzīvojumu un puzzle spēles, kā arī domāšanas un mācīšanās spēles, kas ietver atmiņas, matemātiku un loģiku.Tas vienmēr ir kaut kas jauns, lai amuse, kamēr tu maz mīlestība ir mājās vai ceļā.

Atbalsta 2 Spēlētāju Režīmā (Nepieciešams Gamepad)

Jūs varat spēlēt ar jūsu partneri, kas savieno spēļu kontrolleris.Var spēlēt ar rokas konsoli, pārējo var spēlēt, izmantojot kursorsviru, pilnībā relaksēties un pieredzi.komandas darbs.

Paziņojums:ar gamepad atbalsts tikai divu spēlētāju spēles

Atbalsts TV Pieslēgums

Digital multi-platformu ierīces, jūs varat spēlēt uz TV, kam ir AV IZEJA saskarnes labākas spēļu pieredzes. 80cm AV kabeli, kas ir iekļauts iepakojumā.

Uzlādējams Akumulators ilgst 7-8 Stundas

Šis rokas konsoli nāk ar 1020 mAh uzlādējams litija baterijas, vairāk nekā 7 stundu akumulatora darbības laiku.Kad esat komandējumā, ceļojumā, kempings, jums nav jāuztraucas par trūkt jaudas.

3.0 Collu Ekrāna, Augstas Izšķirtspējas Displejs

3.0 collu augstas izšķirtspējas displejs, nodrošinot pārnesamību, vienlaikus ņemot vērā arī neizejot no spēles.Ne pārāk lielu vai pārāk mazu.Piemērots bērniem, protams, kā pieaugušie spēlētāji arī var atrast prieks.

Portatīvās un Viegli Veikt

Ultra slim un kompakts dizains, mini pietiekami, lai jūs varētu veikt.Piemērots nogalināšanu laiks, kas ceļo ārpus.

Ergonomisks Dizains

Korpuss ir izgatavots no stingra un videi draudzīgas plastmasas.Virsma matēta, anti-pirkstu nospiedumu anti-scratch.Pēc ilgstoša praktiskā lietošana testēšanas, tas ir pietiekami, lai izturētu vardarbību pret bērniem.Mēs apsolām, ka, ja tas nejauši saplīst mēneša laikā, lūdzu, nosūtiet mums e-pastu un mēs tev atjaunot par brīvu.

Augsti Jutīgs Pogu

Visas spēles spēlētājs ir pagājis stingri atkārtot keystrokes testu, nodrošinātu labu sniegumu no pogām, nodrošina stabilitāti un būtībā nulles spēle kavēšanās.

Augsta jūtība un precizitāte darbības pogas, sniegt jums ātrākais spēļu pieredzi.

Kabeļa Garums

Krāsu Displejs

Paketē Iekļauts

1x Uzlādes kabelis

1x AV kabelis

1x Instrukcija

1x Kontrolieris(nav obligāts)

1x Spēļu spēlētājs

Tagi: atveriet kabatas, kaste retro spēļu konsoli, kastes retro konsoles, pocketgo, super consol x, kazino spēles, bitboy, rg 351p, NINTENDO SLĒDZIS, spēle portatīvais atskaņotājs
Zīmola Nosaukums TECTINTER
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Mini Portatīvo Spēļu Konsoli
Sertifikācija NAV
Krāsu Displejs
Funkcijas Spēļu Konsoles
Touch Screen No
Iepakojums No
Displeja Izmērs 3.0"

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti