Izpārdošana

€13.00

Elektriskā Streiku, Durvju slēdzenes, Piekļuves Kontroles Sistēmas Jaunu Fail-safe 5YOA Pavisam Jaunu StrikeL01

Pievienot atsauksmi

Advantange:

Alumīnija sakausējumu, Nerūsējošā Tērauda Skrūvi.

Testēšana uz 1 000 000 cikliem.

Augstā Temperatūrā Krāsotas, Duable un Beatiful Artical.

CE sertifikāts par ES, MA sertifikāts Ķīnas Valsts Drošības Birojs

Specifikācija:

Produkta Parametru

Parametrs Apraksts

Streiks Struiture

Nerūsējošā Tērauda

Saimniecības Spēku

500kg

Spriegums

12v

Pašreizējo

DC12V/200mA, DC24V/100mA

Iezīme

Bloķēts, kad barošanās

Virsmas Temperatūra

Laikā +20 Pēc Celsija Grāds

Piemērota Temperatūra

-10~+55 Grādu pēc Celsija (14~131F)

Ekspluatācijas Mitrums

0~90%(bez kondensācijas)

Sejas plāksnes Mājokļu

Krāsota Tērauda

Amats

Built-out MOV

Stikla Biezums

12-15 mm

Atvēršanas Režīms

90 Grādu Šūpošanos Durvis

Svars

0.4 kg

Mēs pieņemam Kredītkartes, Western Union, TT. , utt.Jūs varat izvēlēties metodi, kas vislabāk ērts jums.Maksājums ir jāveic saskaņā 7days pasūtījumu, ja nav iespējams pārbaudīt nekavējoties, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Lai pretect jūsu intereses, jūsu maksājums tiks uz laiku, kas notika ar Dizainadienas.lv, un netiks izpausta, kamēr jūs saņemat jūsu pasūtījumu un stisfy ar to.

Parasti, mēs nosūtīt no pasūtījuma 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza, pirms maksājumu.Lūdzu, nav mums dod 1-3 zems rādītājs par kuģniecību, kā mēs nosūtītas postenis ātri, bet aizjūras piegāde ir atkarīga no daudziem faktoriem, piemēram, loģistikas, laika apstākļiem, valsts politika, kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.

Lai nodrošinātu, ka jūs saņemsiet savu pasūtījumu bez vai mazāk nodokļu, mēs deklarēt to kā "DĀVANU" ar zemāku vērtību, vērtības neatspoguļo kopējo cenu, ko maksā, vai tirgus vērtību, un, iespējams, neattiecas uz valstīm ar atšķirīgu tarifu noteikumiem.Ja jums nav, piemēram, zemākas vērtības deklarāciju, lūdzu, sazinieties ar mums vai atstājot ziņu pasūtījuma.Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.

Ja jūs vēlaties iegādāties vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes vai darba strīdi, mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Visi e-pasti tiks replyed 1 dienas laikā, Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu, mēs atbildi asap.

Tagi: bloķēšanas streikot, veselības, 12v bloķēšana, rfid lasītājs, tērauda elektriskā skrūve, Piekļuves Kontrole, eletric magnētiskā atslēga, elektriskā streikot, skrūve elektriskā slēdzene, mazo strike bloķēšana
Zīmola Nosaukums 5YOA
Modeļa Numurs StrikeL01
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Streiks Bloķēšana

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti