Izpārdošana

€2.84

€4.23

Krusta Forma 24pcs/pack Krāsainu Kristālu Rhinestone Deguna Pīrsings Ķirurģiskā Tērauda Deguna Gredzenu & Kniedes Modes Ķermeņa Rotaslietas

Pievienot atsauksmi

Paziņojums:

Paldies par sapratni.

Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu precēm,un ir kāda problēma, pirms jūs atstāt atsauksmes.lūdzu, atcerieties, sazinieties ar mums pirmo!! (e-pasts,ziņojums)

Mēs atrisinās visas jūsu problēmas!

Krusta Forma 24pcs/pack Krāsainu Kristālu Rhinestone Deguna Pīrsings Ķirurģiskā Tērauda Deguna Gredzenu & Kniedes Modes Ķermeņa Rotaslietas Apraksts: Tips: Ķermeņa Rotaslietas Materiāls: Nerūsējošais Tērauds,Rhinstone Sodu Vai Modi: Modes Dzimums: Sieviešu,Vīriešu Krāsa: Multi,Balts Izmērs: Aptuveni no 1,0 mm(18G)*10mm*2mm Paketē Iekļauts: 1 x Deguna Stud Attēls tiek palielināts, lai parādītu datus - redzēt, apraksts par faktisko lielumu.Krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsu kalibrēšanas katra atsevišķa monitora. Piezīme: 1. Bildes rādīt tikai daži no paraugiem, kas, iespējams, var saņemt dažādu stilu pēc pasūtījuma; 2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.Paldies!Rotaslietas Uzturēšana:

Piegāde: 1. Mēs nosūtīt produkti 3-5 darba dienu laikā pēc sistēmas apstiprina jūsu maksājumu; 2. Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas defaultly, kas parasti aizņem apmēram 25 -60 darba dienu laikā par piegādi; 3. Ja jums vēl nav saņēmis preci pēc 60 dienām no jūsu maksājumu, lūdzu, sazinieties ar mums atmaksāšanu; 4. Nometiet kuģniecības, mēs piedāvājam piliens kuģniecības dažās valstīs, pls sūtīt mums jūsu klienta pareizi kuģniecības pievienot, kad vietu secību; 5. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet uz "piegāde un iepakojuma" tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju; 6. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.Atgriešanās Politika: 1. Mēs pieņemam atgriešanās. 2. Ja esat apmierināts ar preci vai preci, kas saņemti sadalīti, lūdzu, sazinieties ar mums kompensāciju vai nosūtīt uz turpmāk minētajiem nosacījumiem: atgriešanās jābūt oriģinālā stāvoklī; atgriešanās asv 7 dienu laikā; Kontakti & Atsauksmes: 1. Ja jums ir kādi vaicā, vai kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa e-pastu vai internetā,Mēs būsim priecīgi, lai palīdzētu un cenšamies, lai saņemtu atpakaļ uz jums 24 stundu laikā; 2. Jūsu apmierinātību, mūsu veikšanu.Mēs atstās pozitīvas atsauksmes visus pircējam, kad uzdevums pabeigts.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums pozitīvas atsauksmes un 5 score reitings; 3. Ja jums ir neapmierināti ar to, lūdzu, e-pastu mums, pirms atstāj negatīvu vai neitrālu vai rezultāts 1 vai 2.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai to atrisinātu, jūsu satisfactoy un padarīt jūsu iepirkšanās pieredzi, patīkams šeit.

Tagi: kalla lilija tapetes, arābu dīvāns, cilvēks deguna gredzenu, Pelēka, matrača dīvāns, dīvāns tērauda, mīlestība dīvāns, ķīna dīvāns, krēsls tērauda, divvietīga dīvāna
Zīmola Nosaukums imixlot
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
krāsa Attēlā redzams
Modeļa Numurs LJNS1,2
Formas\raksts krusts
Stils Moderns
Atslēgas vārdi 3 deguna pīrsings
Atslēgas vārdi 1 Deguna gredzenu
Atslēgas vārdi 5 Indijas deguna gredzenu
Materiāls Rhinestone
Dzimums Sievietes/vīrieši
Godu Puse,ikdienas,svētku,vākšana, pludmales
Veids Ķermeņa Pīrsings Rotaslietas
Sods vai Modes Modes
Atslēgas vārdi 2 pīrsings deguna riņķi
Vienuma Tips Ķermeņa Rotaslietas
izcelsmes vieta Zhejiang,Ķīnā (Izľemot)
Atslēgas vārdi 4 Deguna riņķi un kniedes
Ķermeņa Rotaslietas Tips Deguna Riņķi & Radzēm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti